Zabava

"ne mogu jubav krit"

HR Top 40: Tomislav Bralić i Intrade ostvarili najveći skok

HR Top 40: Tomislav Bralić i Intrade ostvarili najveći skok

Njihov najnoviji singl Ne mogu jubav krit u izdanju Scardone najavio je njihov novi album Bilo je i vrime, a prvim dolaskom na HR Top 40 ostvario je i najviši ulaz.

Nakon uspješnog koncerta u prepunoj zagrebačkoj Areni, Tomislav Bralić i klapa Intrade svojim su klapskim stihovima i u radijskom eteru nastavili oduševljavati slušatelje. Njihov najnoviji singl Ne mogu jubav krit u izdanju Scardone najavio je njihov novi album Bilo je i vrime, a prvim dolaskom na HR Top 40 ostvario je i najviši ulaz. Tri tjedna nakon ulaska na listu, u mjesecu svojeg velikog koncerta u Zagrebu i koncerta u Splitu, Tomislav Bralić i klapa Intrade i dalje osvajaju slušatelje novim singlom te ostvaruju najveći skok na prošlotjednoj listi.

Prvo mjesto u ukupnom poretku, nakon čak 11 tjedana, i dalje drži Nina Badrić s pjesmom Rekao si, u izdanju Aquarius Recordsa. Na drugome je mjestu Frankasa svojim najnovijim singlom Ti mi nosiš sreću u izdanju Karpo Medie, a slijedi je Ukleti Holandez grupe Vatra koji izdaje Dallas Records.

Listi su se pridružila i 4 nova singla. Najviši ulaz ostvarili su Ljubavnici s pjesmom Sve mi uzmite u izdanju Croatia Recordsa. Tekst potpisuje frontmen Mario Regelja, za produkciju i aranžman pjesme zaslužan je Luka Kovačić, a spot je režirao Luka Grgas.

Sljedeći novitet na listi je pjesma Davida Temelkova Svijet se promijenio koju izdaje Hit Records, a s njime su se još našle i pjesme Jednom dnevno koju izvode Goran Karan i Antonio Serrano u izdanju Scardone te Stopimo boje koju pjeva Matteo Cetinski u izdanju Menarta.

Na regionalnim listama, Nina Badrić s pjesmom Rekao si najslušanija je u Gradu Zagrebu i Središnjoj Hrvatskoj te Dalmaciji, Istri i Primorju. U Zagorju se prošlog tjedna najviše emitirao Parni valjak s pjesmom Otkud ti pravo, dok je u Slavoniji najslušanija Franka s novim singlom Ti mi nosiš sreću.


Reci što misliš!