Zabava

denis barta

Pobjednik Supertalenta novac će donirati djeci s invaliditetom

Pobjednik Supertalenta novac će donirati djeci s invaliditetom
facebook

Odlučili smo pola novca donirati bolesnoj djeci i djeci s invaliditetom u Republici Hrvatskoj, a drugu polovicu donirat ćemo Roditeljskoj kući u Sarajevu, otkrio je Nebojša, otac Denisa Barte

Voljeli bi da Denis pobijedi, samo iz razloga da pomogne nekome, rekao nam je prije nekoliko dana Nebojša Barta, tata ovogodišnjeg pobjednika Supertalenta Denisa Barte (20). 

I to se dogodilo. Publika je odlučila i Denis se izborio za pobjedu te osvojio 200.000 kuna koje će nesebično podijeliti drugima. 

"Odlučili smo pola novca donirati bolesnoj djeci i djeci s invaliditetom u Republici Hrvatskoj, a drugu polovicu donirat ćemo Roditeljskoj kući u Sarajevu, u sklopu dječje pedijatrije gdje borave roditelji čija se djeca liječe", rekao je Nebojša. 

Pobjednik Supertalenta ima tešku životnu priču. Denis je rođen s epilepsijom, autizmom i sljepoćom, a njegova bolest onemogućuje mu da koristi ruke. U finale showa plasirala ga je pjesma Mate Miše Kovača 'Ostala si uvijek ista'.

Sarajlija je u finalu otpjevao pjesmu 'Vratio sam se živote' Kemala Montena, koju je posvetio svima bolesnima. Kao i prošloga puta, izazvao je veliku količinu emocija kod žirija. 

"Denis je na ovoj pozornici Supertalenta apsolutno zasluženo i opravdano, ali iz više razloga. On ovdje nije Supertalent u pjevanju, prezentaciji, u sviranju. Denis ovdje dolazi i pobuđuje u većini nas jednu tugu. Dirne nas, dotakne nas, uskovitlaju se tu razne misli, da bi zapravo ja večeras propitkujući sebe došla u stanje sreće i zahvalnosti", rekla mu je Martina. 

Zadivio je i Maju Šuput.

"Prvo ti suze krenu, pa navala sreće. Kad gledaš Denisa sretan si i zahvalan si, malo ljudi nas danas impresionira, ali kad ti netko tako dirne srce, onda to zaista iziskuje i zahvalu i aplauz i divljenje", rekla je Maja. 

 


Reci što misliš!