Zabava

doček je rasprodan

Tek otvoren, "Guma" bar već postao hit mjesto

Tek otvoren,

U Guma baru u srcu Poluotoka večeras doček Nove godine - rasprodan! Glazbom u Novu posjetitelje će uvesti DJ Tom, a očekuje se i topli buffet s bogatim izborom jela tijekom čitave večeri.


U prostoru Callegra i nekadašnjeg kina Zadar, otvoren je GUMA bar. GUMA je u vlasništvu Turisthotela, a nastaje iz nasušne i već pomalo alarmantne potrebe za urbanim mjestom u Zadru za svakodnevne izlaske radilo se o jutarnjoj kavi ili večernjem druženju.

GUMA odiše energijom i „duhom“ 80-tih, i ranije. Ideja je da se kroz zgodnu pričicu o vremenu kada su druženja bila neusporedivo kvalitetnija, priključimo na „aparate“ koji bi nas trebali održati duhovno živima.

Zanimljiv interijer, urbana glazba i kvalitetna ugostiteljska ponuda, aduti su koji bi trebali privući željenu publiku koja se nipošto ne bi trebala filtrirati generacijskim već svjetonazorskim kriterijima.

GUMA ima dvije postave interijera, niske sjedeće garniture vikendom mijenjaju visoko sjedenje.

Radno vrijeme svakim je danom od 10 do 24 h, a vikendom i duže. GUMA nije zamišljena kao noćni klub ili diskoteka premda izgledom to svakako može biti, već prostor u kojem bi svatko od „nas“ u svakom trenutku trebao pronaći ljude sebi slične, prostor u kojem se može razgovarati, dogovarati i uživati u kvalitetnoj glazbi, dobroj energiji, ali i plesu.

Nepošteno bi bilo ne spomenuti i respektabilan izbor pića.

8 velikih monitora otvaraju mogućnost digitalnih izložbi fotografija, prikazivanja video sadržaja ili bilo kakvih zanimljivih i kreativnih uradaka koje očekujemo i od publike. U bitku za opstanak, GUMA će krenuti sa dvije vrste oružja za koje mislimo da imamo dovoljno “streljiva”: urbani glazbeni izričaj i energija ljudi kojima je ovaj prostor namijenjen.

U GUMI glazba nikad neće prestajati i neće nikome zatvoriti vrata zbog privatnih događanja. GUMA želi biti vaš dnevni boravak i mjesto gdje ćete rado odvesti nekog tko je došao u Zadar odakle god i zbog bilo čega.
 


Reci što misliš!