Zabava

silvestrovo

Vir ispraća Staru godinu uz Luku Nižetića i veliki vatromet

Vir ispraća Staru godinu uz Luku Nižetića i veliki vatromet

Tradicionalni doček Nove godine na otvorenom na Viru ovog će ponedjeljka, na Silvestrovo, biti nikad dosad viđeni spektakl – tvrde u destinacijskoj menadžment kompaniji Vir turizam koja organizira novogodišnju proslavu.

 

Tako će spektakularni novogodišnji vatromet uz konfete s pozornice, na kojoj će svirati i pjevati sjajna zadarska grupa Vista te kao zvijezda novogodišnjeg dočeka Luka Nižetić, biti nadopunjeni dodatnim specijalnim efektima koji se zasad čuvaju kao stroga tajna i iznenađenje. 

Takvi efekti još nisu viđeni na Viru, pa ih nećemo otkrivati da ne pokvarimo iznenađenje naših gostima. U svakom slučaju jamčimo vrhunsku zabavu i spektakl - kaže event menadžer Nina Peroš iz Vir turizma.

A lijepu zabavu obećava i Luka Nižetić koji je na Viru uvijek imao vrhunske koncerte.

Više je puta splitski pjevač Luka Nižetić nastupao na otoku Viru, uglavnom na Ljetnoj pozornici, a jedini nastup na Trgu svetog Jure od prije tri godine pamtit će cijeli život. Njega i Lanu Jurčević tada je na tradicionalnoj Virskoj noći 13. kolovoza dočekalo oko 15 tisuća ljudi.

f822107986d7c7e142bd8390891d67e2.jpg?v=4Sjajan koncert i sjajna atmosfera. Na Viru mi je uvijek bilo divno, a to ističu i druge kolege. Svi bez iznimke kažu kako je organizacija sjajna, a Virani srdačni ljudi, zbog čega svi rado dolaze na otok. Inače sam na Viru nastupao nekoliko puta ljeti, a ovo će mi biti prvi zimski i novogodišnji koncert - kaže pjevač koji je nedavno promovirao novu pjesmu „Radim što želim“, ljetni hit s kojim će zaokružiti priču novog i dugoočekivanog albuma. 

Kada se s te pjesme poslušaju stihovi poput „Gdje nema država, gdje nema nacija, nema policije, pa nema ni racija“, jasno je kako Luka s novim albumom donosi neku sasvim novu priču. Također je jasno da to Luka radi na sebi prepoznatljiv način – opušteno, zabavno i vrckavo.

Uvijek se trudim napraviti nešto novo i drukčije. Radimo žestoko na novom albumu, pa je ta pjesma zapravo najava nove priče koja će se dogoditi sredinom sljedeće godine. Zakopani smo u studiju, moja nova i nešto stare ekipe, kako bi dali ono što volimo i osjećamo. Bit će nešto novo, jer ljudima vremenom dosadi slušati uvijek isto. Na kraju krajeva, tako je i sa mnom - ističe 35-godišnji Splićanin iza kojega su četiri studijska albuma, pobjeda na „Plesu sa zvijezdama“ i brojne nagrade na Splitskom festivalu i Melodijama hrvatskog Jadrana. 

No ono najvažnije, ljubav publike, prati ga od prvog dana karijere, pa u dobru atmosferu na dočeku Nove godine na Viru ne treba sumnjati.

Želim da se svi dobro zabavimo i zagrijemo te da sretni i nasmijani uđemo u 2019. godinu. Pa neka cijela godina bude takva i da radimo ono što želimo. To svaki dan moramo imati na umu - savjetuje Luka pozivajući sve na koncert, druženje i ludu virsku zabavu u ponedjeljak na Silvestrovo. 

I za kraj: jedna je Lukina obožavateljica pitala kako tako zgodan dečko nema curu?

Ajoj! Nema to veze s tim koliko je tko zgodan. Tako je trenutno, ali sutra, sljedeći tjedan, mjesec ili za godinu dana sve može biti drukčije. Vidjet ćemo - poručio je Luka.

Grupa Vista svira od 21 sati, slijedi koncert Luke Nižetića od 22 sata do novogodišnjeg odbrojavanja i ponoći, a onda će ponovno Vista zabavljati sve posjetitelje otoka do jedan sat iza ponoći. Na štandovima Vir turizma i adventskim kućicama i dalje se nude kobasice, hot dog, fritule, kolačići te čajevi, rum punč, kuhano vino i žestice za zagrijavanje.    

Reci što misliš!