Zabava

top lista

Božićna balada Jure Brkljače ušla u HR Top 40, Grašina "Fritula" i dalje na samom vrhu

Božićna balada Jure Brkljače ušla u HR Top 40, Grašina
HIT Records

Prošlotjedni HR Top 40 obilježile su brojne blagdanske pjesme i dobro raspoloženje u radijskom eteru.

Pjesma Fritula Petra Graše ponovno je zauzela prvo mjesto, a odmah iza njega našla se još jednom Nova generacija s pjesmom Božić dolazi. Duh Božića su, međutim, izvrsno nadopunili i drugi rasplesani hitovi ostalih žanrova. Među njima je jedan novi singl koji u izdanju Croatia Recordsa izvodi Ivana Vrdoljak Vanna, a koji su radijske postaje posebno zavoljele.

Vannina nova pjesma U tebi donosi poseban ritam i zarazan groove koji je Vannina publika dočekala s velikim oduševljenjem. Tekst i pjesmu potpisuje sama izvođačica, dok je za aranžman i produkciju zaslužan Goran Kovačić. Vanna je predstavila i pripadajući spot u kojemu plesa ne manjka, stoga ne čudi da je vrlo brzo i lako osvojila svoje pratitelje i ostale slušatelje te označila najviši ulaz na HR Top 40.

Listi se pridružilo još čak devet novih singlova koji su za kraj 2018. označili poseban uspjeh na hrvatskoj glazbenoj sceni. Nove pozicije na HR Top 40 zauzeli su Mia Dimšić s pjesmom Snježna Ulica (Winter Wonderland), zatim Severina i njezin singl Imaš pravo, Oliver Dragojević i nedavno posthumno objavljeni singl Za tvoje dobro, pjesma Sedam noći Luke Basija, Frankin novi singl Tajno, Jure Brkljača i njegov blagdanski hit Božić je, singl Dan pobjede grupe Magazin, Ivano i njegova Zadnja pjesma te Neven Stipčić i Laura Mjeda sa svojom pjesmom Božić je.

Regionalne top liste još jednom je obilježio Petar Grašo sa svojom Fritulom u izdanju Tonike i pozicionirao se na prvo mjesto diljem Hrvatske.


Reci što misliš!