Zabava

hnk, 12. veljače

Ne propustite koncert Jazz orkestra HRT-a i grupe Cubismo!

Ne propustite koncert Jazz orkestra HRT-a i grupe Cubismo!

Pod dirigentskom palicom Mirona Hausera, grupa Cubismo udružit će snage s Jazz orkestrom Hrvatske radiotelevizije!

Naš najvažniji latin-jazz sastav, Cubismo, koji je nazvan po igri riječi i skladbi Cubana Be, Cubana Boplegendarnog jazz-trubača Dizzyja Gillespieja, višestruko je nagrađivan strukovnim nagradama Porin iStatus. Njegovi članovi redom su vrsni instrumentalisti i poznavatelji afro-kubanske glazbe, ali i jazza, pa je sasvim logično da svoju drugu veliku obljetnicu bilježe suradnjom s Jazz orkestrom Hrvatske radiotelevizije, orkestrom koji se ponosi kontinuiranim radom duljim od sedam desetljeća!

Tako su dva ansambla tijekom lanjske sezone Jazz orkestra proslavila 20. godišnjicu sastava Cubismo, a ove će godine proslavu ponoviti – zašto ne – i pred zadarskom publikom. Popularni hitovi Cubisma, poputAy mi Cuba, Tempera, Na na na, Bailando cha-cha-cha, oplemenjeni jazz-aranžmanima uz dobro poznati glas Ricarda Luquea i pod ravnanjem Mirona Hausera, jamče rasplesanu publiku, jer takva glazba diže sa sjedala!

Koncert će se održati u utorak, 12. veljače u Kazalištu lutaka s početkom u 20 sati. Cijena ulaznica iznosi 60 i 70 kuna. 


Reci što misliš!