Zabava

ne daj se, rocky!

Sly Stallone i u 72. godini ‘rastura’ u teretani

Sly Stallone i u 72. godini ‘rastura’ u teretani
Screenshot / MGM / Rocky Balboa (2006)

Popularni glumac redovito na društvenim mrežama dijeli savjete o vježbanju - i fascinira daleko mlađe od sebe

Sly Stallone ne staje ni u 72. godini života, a kada pogledate njegove video uratke na društvenim mrežama (koje svakodnevno dijeli) fascinirat će vas fotografije utegnutog i mišićavog tijela te vježbe koje i duplo mlađi frajeri od njega teško mogu raditi.

“Nije bitno koliko jako udaraš, bitno je koliko te jako mogu udariti a da ipak ustaneš i nastaviš dalje” – jedna je od najpoznatijih izjava slavnog glumca koji je obilježio zadnjih 40 godina akcijskih filmova.

I dok je nedavno, tjedan dana nakon početka prikazivanja filma ‘Creed II’ u SAD-u, na Instagramu nagovijestio kako se konačno oprašta od svoje najpoznatije uloge, boksača Rockyja Balboe (kojeg je utjelovio u 7 filmova) glumac se ne zapušta nego svakodnevno vrlo naporno trenira kako bi svoje tijelo održao u punoj snazi.

Stallone je tijekom bogate karijere snimio 57 filmova (zadnji su nastavak “Creeda” te još jedan “Rambo” koji treba izaći) a zanimljivo je kako je baš na Rockyju izgradio karijeru. Povijest će pamtiti kako je za Rockyja sam napisao scenarij i odbijao ga prodati ako ne dobije priliku glumiti ga. Dugo je živio u neimaštini pa je čak morao prodati i obožavanog psa jer nije imao novca za hranu, no čim je potpisao ugovor s produkcijskom kućom – otkupio je svog ljubimca natrag! I,naravno, vrlo brzo postao milijunaš!


Reci što misliš!