Zabava

veliko slavlje zadarskog grdelina

Mladen Grdović najavljuje koncert u Krešinoj dvorani povodom 40 godina karijere

Mladen Grdović najavljuje koncert u Krešinoj dvorani povodom 40 godina karijere
Matija Habljak/PIXSELL

U zadarskoj Dvorani 'Krešimira Ćosića' na Višnjiku, kaže, 15. veljače pjevat će svoje najpoznatije hitove. Iako nije još sve spremno, već je izdvojio da je pozvao Miju Dimšić i Ivanu Kovač

Najdraži pjevač hrvatske nogometne reprezentacije, Mladen Grdović (60), u Zadru sprema koncert kojim slavi 40 godina glazbene karijere.

- Ma to sam trebao napraviti još prošle godine u listopadu, ali morate shvatiti da to nije jednostavno. Želim svojoj publici prirediti pravi spektakl, a nisam imao vremena napraviti to sve kako spada. Zbog toga što sam bio u Rusiji i nakon toga pjevao na brojnim dočecima Vatrenih, nismo se mogli organizirati - objasnio je Grdi.

U zadarskoj Dvorani 'Krešimira Ćosića' na Višnjiku, kaže, 15. veljače pjevat će svoje najpoznatije hitove i rasplesati publiku. Iako nije još sve spremno, već je izdvojio koga će pozvati kao gosta na koncertu.

- Sa svima sam na glazbenoj sceni u dobrim odnosima. Ipak, odlučio sam pozvati mlađe izvođače da nastupaju. Publika je za njih već čula, naravno, ali smatram da ih se treba malo pogurati jer je u Hrvatskoj teško biti pjevač. Bit će ih barem pet i ne smijem vam otkriti sve. Između ostalih, pozvao sam Miju Dimšić i Ivanu Kovač - pojasnio je.

Osim što se priprema za koncert, Grdi radi i na novoj pjesmi. Naime, za blagdane, kad je Mišo Kovač išao na svoj koncert, a Mladen na svoj, našli su se na istoj benzinskoj stanici. Prvo su pale čestitke za blagdane, onda je pala i fotka, da bi na kraju pao i veliki plan - snimamo duet.

- Mišo se uopće nije dvoumio, nego je odmah rekao da može. I još je istaknuo da kako i ne bi zapjevao sa mnom kad sam po listi pjevača odmah nakon njega. Prava je legenda - prepričao je Grdi slučajni susret.

Vijest o budućoj suradnji dvije najveće živuće legende dalmatinske pjesme oduševila je brojne obožavatelje ovog dvojca. Iako nisu dogovorili datum snimanja pjesme, ona je, kako kaže Mladen, već napisana.

- Nećemo ništa požurivati, pustit ćemo da prođe nekoliko mjeseci pa ćemo se naći u studiju. Nije nam to problem, lako ćemo - rekao je Cule za 24 sata.


Reci što misliš!