Zabava

u eteru

HR Top 40: Veliki povratak Nine Badrić na sam vrh ljestvice emitiranja

HR Top 40: Veliki povratak Nine Badrić na sam vrh ljestvice emitiranja
Instagram

Nakon 16 tjedana provedenih na HR Top 40, unutar kojih je 12 tjedana zaredom provela na prvome mjestu, Nina Badrić još jednom se vratila na sam vrh ljestvice.

Njezina pjesma Rekao si u izdanju Aquarius Recordsa nakon blagdanskog je perioda još jednom rezervirala uši i srca slušatelja diljem zemlje.

Na tjednoj top listi emitiranja, Nina je od samog ulaska zadržala prvu poziciju, a objavom ovog singla najavila je ujedno svoj novi album. Pjesmu potpisuje autor Ante Pecotić, Predrag Martinjak i Shalla zaslužni su za aranžman, a spot su snimili i režirali Sandra Mihaljević i Igor Ivanović.

„Ovo je genijalna vijest za početak nove godine. Presretna sam, naravno. To samo potkrepljuje činjenicu da je pjesma 'Rekao si' osvojila srca ljudi“, izjavila je Nina Badrić.

Na drugo se mjesto popela Vanna s pjesmom U tebi u izdanju Croatia Recordsa. Ovaj je singl svojim dolaskom ostvario najviši ulaz na HR Top 40 i nastavio svojim zaraznim ritmom dominirati radijskim eterom. Broj 3 zauzela je još jedna uspješna izvođačica zavidnoga glasa, a to je mlada Franka, čija je pjesma Ti mi nosiš sreću i nakon 11 tjedana redoviti izbor glazbenih urednika na radijskim postajama.

Najizdržljiviji na trenutnoj listi HR Top 40 su grupa Vatra i Massimo koji su ovdje proveli gotovo godinu dana sa svojim hitom Nama se nikud ne žuri. Najveći skok ostvarila je Mia Dimšić s pjesmom Do posljednjeg retka.

Regionalne liste emitiranja u Hrvatskoj na prvome mjestu bilježe samo jedno ime – to je Nina Badrić i njezina pjesma Rekao si.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.


Reci što misliš!