Zabava

Top lista prodaje

Parni valjak i dalje na prvome mjestu s albumom ''Vrijeme''

Parni valjak i dalje na prvome mjestu s albumom ''Vrijeme''
RTL

Kraj 2018. za Parni valjak bio je od posebnog značaja. Više od 40 godina karijere je iza njih, a odnedavno i novi album naziva Vrijeme. Ovo izdanje Croatia Recordsasa svojih je 13 pjesama rezerviralo mjesto na top listi prodaje, i to s prvim izlaskom u glazbene prodavaonice.


Pjesme koje su slušatelji već upoznali u radijskom eteru, poput Vrijeme, Prolazi sve, zar ne, Samo ti (Norma Belle), ili Opet se smijem, tek su neke koje se mogu pronaći na albumu koji je prošlog tjedna još jednom zauzeo prvu poziciju tjedne top liste prodaje. Husein Hasanefendić Hus autor je glazbe i tekstova pjesama na albumu, a za produkciju je s njime zaslužan Marijan Brkić Brk.

I prvu i drugu poziciju ove liste zauzeli su glazbeni sastavi koje voli čitava regija. Nakon Parnog valjka, na drugom se mjestu smjestila Crvena jabuka s albumom Nocturno, također u izdanju Croatia Recordsa. Slijedi ih mlada talentirana Mia Dimšić čiji album Život nije siv još uvijek uživa popularnost i visoke pozicije na listama prodaje. Na četvrtoj se poziciji nalazi zanimljiva kompilacija raznih izvođača pod nazivom The Best Of 2018. koji izdaje Croatia Records, a na peto se mjesto popela Neda Ukraden s albumom Mojih prvih 50: Live in Lisinski.

Na stranoj listi prodaje, Bradley Cooper i Lady Gaga ostvarili su skok do prvog mjesta sa soundtrack kompilacijom A Star Is Born, izdanjem koje u Hrvatskoj zastupa Universal Music Hrvatska. Slijede ih dva albuma čija je izdanja kod nas omogućio Dancing Bear, a to su Effet Miroir u izvedbi Zaz na drugom te Twenty One Pilots s albumom Trench na trećem mjestu.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.


Reci što misliš!