Zabava

17. veljače

Sutra u Arsenalu "Dame biraju"

Sutra u Arsenalu

Hit komedija sarajevskog Altteatra "Dame biraju" stiže u Arsenal 17. veljače 2019.

Dame biraju – Altteatar Sarajevo je jedna od najgledanijih komedija svih vremena koja je zapalila kazališne dvorane gdje god je igrala u zadnje dvije godine. Jedna od najvećih nagrada za ove izvrsne sarajevske glumce je zasigurno oduševljenje s kojim ih dočekuje ženska publika. 

Riječ je o uprizorenju poznatog hita Full monty – Skidajte se do kraja – na sarajevski način uz ogromnu dozu poznatog bosanskog humora.

Predstava govori o nezaposlenim mladićima koji u životu imaju višak slobodnog vremena, a kako bi to promijenili pronalaze oglas u novinama za stripere u jednom noćnom klubu. Mladići prihvate taj izazov i počnu mukotrpno vježbati sa trenericom, do vrhunca predstave kada se publika u kazalištu pretvara u publiku noćnog kluba.

Uzavrela atmosfera kakva se ne pamti u kazališnim dvoranama prati ovu ekipu gdje god nastupa a o  popularnosti ove predstave u regiji govori i činjenica da je u dvije godine svoga postojanja odigrana više od 300 puta uz 100.000 gledatelja a dvorane su rasprodane i po mjesec dana ranije.

Predstava čiju režiju potpisuje poznati kazališni redatelj Admir Glamočak dobila je brojne nagrade na kazališnim festivalima diljem regije.  Igraju: Nancy Abdel Sakhi, Emir Fejzić, Mak Čengić, Davor Sabo, Damir Kustura, Sanjin Arnautović / Scenografija i kostimografija: Lejla Hodžić.

Ulaznice se mogu nabaviti u sustavu Eventima i u Agenciji Aquarius Zadar

Broj mjesta je ograničen!


Reci što misliš!