Zabava

karte su u prodaji

Dubioza kolektiv u kolovozu se vraća u pulsku Arenu

Dubioza kolektiv u kolovozu se vraća u pulsku Arenu
Igor Soban/PIXSELL

Dubioza kolektiv vraća se u pulsku Arenu u subotu, 10. kolovoza. Koncert u najimpresivnijem otvorenom prostoru u ovom dijelu Europe bit će njihov jedini ovogodišnji nastup u tom djelu Hrvatske.

Krajem srpnja 2015. godine Dubioza kolektiv održala je pred rasprodanim kapacitetom pulske Arene koncert za pamćenje. Jedinstvena sinergija benda i publike uz fantastičnu koncertnu kulisu predivnog amfiteatra zabilježena je na videu kojeg Dubioza i dan danas koristi u promociji svojih nastupa diljem svijeta.

Četiri godine nakon tog velikog trijumfa, grupa se vraća u Pulu bogatija za više stotina nastupa na nekoliko kontinenata, izdanje 'Pjesmice za djecu i odrasle', kao i za singl 'Wild Wild East', prvu najavu internacionalnog albuma planiranog za listopad. U ovom trenu puni se kalendar za 2019., a prva svirka benda planirana je za 16. veljače - na južnoameričkom izdanju najuglednijeg world music festivala na svijetu, Womadu u čileanskom Santiagu.

Raspored koji uključuje i putovanja u Španjolsku, Rusiju, Češku, Francusku, Norvešku, Poljsku, Švicarsku, Njemačku i šire, od danas za 10. kolovoza ima zapisanu i Hrvatsku.

Ulaznice za koncert u pulskoj Areni u prodaju kreću u ponedjeljak, 4. veljače. Do 31. ožujka cijena će im iznositi 100 kn, do 9. kolovoza 120 kn, a na sam dan koncerta 140 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima i online na www.eventim.hr.

Reci što misliš!