Zabava

viralni hit

Evo tko je Zoki Šumadinac koji je hitom 'Autotune' postao regionalna internet senzacija

Evo tko je Zoki Šumadinac koji je hitom 'Autotune' postao regionalna internet senzacija
Instagram

Iako je 'Autotune' na Youtube postavljen prije samo mjesec dana, skupio je preko sedam milijuna pregleda.

Ako ste aktivni na bilo kojoj društvenoj mreži, nema šanse da vas je zaobišao 'Autotune' Zokija Šumadinca.

U kratkom je roku postao internet senzacija, a u nešto više od mjesec dana isječak je pogledalo čak sedam milijuna ljudi.

Kako prenosi srpski Alo, Zoki je zapravo Zoran Petrović, rođen je u Austriji, završio je novinarstvo, nakon čega se preselio u Gornji Milanovac gdje i danas živi.

Tvrdi da se nakon čak tri kliničke smrti u njegovom organizmu sve izmijenilo pa je tako dobio posebne moći. Jedan pogled na njegovu službenu web stranicu otkrit će vam da se svestrani Zoki osim glazbe bavi "čitanjem sudbine i skidanjem magije preko aure".

Zoran smatra da je dobio posebne moći tijekom treće kliničke smrti kada ga je obasjala blještava svjetlost iz koje su prema njemu išli žena i muškarac. Oni su mu tada rekli da je predodređen za pomaganje ljudima. Potom je saznao koje biljke liječe određene bolesti te je, kako kaže, svladao brojne druge ezoterijske vještine.

Tvrdi da je to znanje prvo primijenio na sebi i izliječio se od tumora želuca, povišenog krvnog tlaka pa i najtežih oboljenja u početnoj fazi. Kao da to nije dovoljno, Zoki ima vizije budućnosti zahvaljujući kojima je mnogima pomogao da izbjegnu nesreću, piše na njegovoj web stranici. 

 

 


Reci što misliš!