Zabava

procurile fotke

Johnny Depp je u Beogradu, i nema šanse da biste ga ovakvog prepoznali!

Johnny Depp je u Beogradu, i nema šanse da biste ga ovakvog prepoznali!

Depp je odsjeo u penthouseu luksuznog beogradskog hotela u kojem na raspolaganju, između ostaloga, ima i vlastiti ulaz u kompleks te vlastito osoblje koje je doveo sa sobom.

Američki glumac Johnny Depp (55) trenutno je u Beogradu gdje snima novi film 'Minamata' u kojem igra glavnu ulogu fotoreportera. Iako često bježi od fotografa i ne voli se eksponirati, na društvenim mrežama 'osvanule' su njegove fotografije sa seta.

Na njima je holivudski glumac gotovo neprepoznatljiv, a to je zbunilo i njegove obožavatelje koji su ga jedva prepoznali. Po mišljenju mnogih, jedan od najzgodnijih američkih glumaca na setu filma izgleda drugačije. Udebljao se, pustio je bradu i samo pojedinci bi ga na cesti mogli prepoznati. 

Depp je odsjeo u penthouseu luksuznog beogradskog hotela u kojem na raspolaganju, između ostaloga, ima i vlastiti ulaz u kompleks te vlastito osoblje koje je doveo sa sobom.

Organizatori su se potrudili da mu izađu u susret i osigurali mu strogo osiguranje. Glumac je navodno tražio da ga štite od obožavatelja i fotografa, a kako prenosi srpski Kurir, jedino je zahtijevao da se sretne s redateljem Emirom Kusturicom (64).

- Susret ćemo organizirati na setu. Johnny će snimati po 15 sati dnevno, a pokušat ćemo to uskladiti s obavezama redatelja, koji trenutno snima čak dva nova filma. Glumac je u Beograd doveo i svoju poslugu, koja brine o njemu i prati ga u stopu. Ne odvajaju se od njega - rekao je izvor blizak glumcu.

 


Reci što misliš!