Zabava

IST, PIT, HAJDUK SPLIT

Hajdučka fešta večeras u Obrovcu

Hajdučka fešta večeras u Obrovcu

Društvo prijatelja Hajduka Obrovac vas poziva u subotu 09. veljače na proslavu 4. rođendana DPH Obrovca te 108. Hajdukovog rođendana, akciju učlanjivanja i akciju prikupljanja donacija za ime DPH Obrovca u tematskom parku na Poljudu.

Tradicionalni program započinje karuselom u 18:00 iznad Obrovca (Njivice), a nastavlja se spektakularnom bakljadom u 19:11 h te feštom u Gradskoj kavani s početkom u 19:50 h koju kao i uvijek prati moto „IST, PIT, HAJDUK SPLIT.“

Od 19:30 h kreće velika akcija učlanjivanja u Hajduk te će svi učlanjeni  u 2019. godini preko baze DPH Obrovac sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj vas očekuju bogate hajdučke nagrade između ostalog i  glavna nagrada – Hajdukov dres. Važno je napomenuti da mobilni tim Odjela za članstvo dolazi iz Splita te će svi učlanjeni svoju iskaznicu dobiti odmah na licu mjesta.

Svi koji žele sudjelovati u projektu otkupa dionica „Za sva vrimena“ imat će priliku otvoriti mjesečnu donaciju i osigurati svoje ime u tematskom parku na Poljudu. 
I ove godine prikupljat će se donacije za projekt otkupa dionica s kojim će se ime DPH Obrovac također upisati u tematski park na Poljudu i živjeti vječno zajedno s Hajdukom. Prošle godine smo to započeli, a ove godine idemo završiti.


Reci što misliš!