Zabava

oglasio se Mladen

Cule Grdović: Nisam u zatvoru, doma sam i spremam se za koncert 15. veljače

Cule Grdović: Nisam u zatvoru, doma sam i spremam se za koncert 15. veljače
Dino Stanin/PIXSELL

Nakon što su mediji danas prenijeli vijest da je Mladen Grdović priveden nakon napada na suprugu Brankci u njezinu prijateljicu, oglasio se i sam Cule.

"Nisam uhićen! Nisam u zatvoru! Evo me doma, u kući, u Zadru. Odmaram. Zajedno sa suprugom Brankicom, kolegama iz benda i cijelim mojim timom završavam posljednje pripreme za spektakularni koncert u Zadru 15. veljače kojim ću obilježiti 40 godina uspješne karijere.

Generalna proba bit će po planu ove subote, a na koncertu će 'gorit' dvorana jer očekujemo tisuće ljudi iz cijele Dalmacije koji su već najavili svoj dolazak. U svemu ovome imam beskrajnu podršku cijele moje obitelji i na to sam neizmerno ponosan", poručio je Grdović te time dematirao navode kako je uhićen zbog obiteljskog nasilja. 

Podsjećamo, Grdović je navodno verbalno i fizički napao svoju suprugu Brankicu i drsko se ponašao prema njenoj prijateljici. Tijekom srijede je priveden na Prekršajni sud zbog kršenja Zakona o nasilju u obitelji i drskog ponašanja te je protiv njega podignuta optužnica.


Reci što misliš!