Zabava

ljubav je na selu

Fatalna Ivana natjerala bivšeg da radi test očinstva u showu

Fatalna Ivana natjerala bivšeg da radi test očinstva u showu
RTL

Natjecateljica ‘Ljubav je na selu’ Ivana Matić bila je u srpskim ‘Parovima’, gdje je željela dokazati bivšem dečku da je on otac djevojčice koju je rodila...

Najzgodniji si farmer, zato sam se prijavila, rekla je Beograđanka Ivana Matić (27) farmeru Jovanu Karapandži (31) u showu 'Ljubav je na selu'.

- Imam i veliki kukuruz - rekao je Jovan, a Ivana mu je uzvratila uz smiješak.

- Imaš? Odmah se udajem! - izjavila je go go plesačica.

U trećoj epizodi iskazala je svoje vještine. Twerkala je i skidala se pred kamerama. No, šuška se kako Beograđanka u show nije došla zbog ljubavi i udaje s Jovanom. Naime, kako je objavila po društvenim mrežama, Ivana ima dečka Nikolu, s kojim koristi zajednički profil koji je ispunjen fotografijama na kojima izmjenjuju poljupce, a uz svaku od njih stoji i ljubavni citat.

- Ti si nešto posebno u mom životu - piše na jednoj od fotografija.

Ivana je prošle godine bila u srpskom reality showu 'Parovi', gdje je, kako pišu srpski mediji, željela prevariti produkciju i s prijateljem je izmislila priču.

- Ivana Matić je došla u ‘Parove’ kako bi dokazala bivšem dečku Petru da je dijete koje je rodila njegovo. Naime, ona je s Petrom prije godinu i zatrudnjela te rodila djevojčicu Petru, a uz pomoć Hepi televizije želi uvjeriti oca njezina djeteta da napravi DNK analizu i dokaže očinstvo - pisao je Kurir prošle godine. Petar Vasiljković je na kraju pristao doći u show jer je bio uvjeren da nije otac djeteta.

- Ona mi nije odgovarala na pozive poslije posla - otkrio je Ivanin bivši, a onda je ona rekla kako je mislila da neće ostati u drugom stanju. Petru je porukom javila da čeka njegovo dijete.

- Željela sam pričati s njim, poslala sam mu poruku, a onda je on nestao iz Srbije - navela je ona. Petar se ubacio i rekao da je otišao zbog posla, našao novu djevojku i da mu je priča sumnjiva.

- Nadam se da dijete nije moje - tvrdio je Petar.

U showu su preostali kandidati negodovali jer su mislili da oni ne govore istinu. Ivana i Petar su navodno tad odlučili da neće nastaviti natjecanje u emisiji pa ostaje misterij što je bilo s DNK testom.

Podsjetimo, u 'Ljubavi je na selu' Ivana se i dalje bori za Jovanovu naklonost. On je u posljednoj epizodi izbacio Paulinu Tomičić s kojom je bio najprisniji. To je šokiralo gledatelje showa, a ostale kandidatkinje su bile oduševljene što idu na Jovanovo imanje.

 

Reci što misliš!