Zabava

more srce

Zaplovite Zadarskim kanalom uz novu baladu klape Puntamika

Zaplovite Zadarskim kanalom uz novu baladu klape Puntamika

Croatia Records ove je subote predstavila novi singl Klape Puntamika koja je zaplovila mirnim morem Zadarskog kanala, brodeći do nove pjesme kojom nas podsjećaju da srce može sve, da je ljubav jedina istina.

Na stihove proslavljene "zore bile", Sanje Tafra, glazbu je napisao Denis Maričić Dendo, dok je aranžman posložio Saša Gajić. Jure Perica potpisuje vokalni aranžman, a sve je brižno snimljeno u zadarskom studiju Music 4 life profesora Tomislava Pehara. Video su s nizom prekrasnih detalja snimili Eugen i Toni Kogoj, Studio G. 

Plavet Zadarskog kanala, Riva, Kampo Kaštelo i Brodarica bila je Suncem i morem okićena najljepša pozornica. Miks i mastering djelo je maestra Igora Ivanovića. Monika Vojvodić utjelovila je najljepši dio spota, mlada hrvatska košarkaška reprezentativka i Kraljica medija na izboru za Kraljicu Hrvatske, svojom je ljepotom i profinjenošću dala poseban pečat ovoj pjesmi. Za njenu ljepotu brinula se agencija, AG & AM Fashion.

Nakon niza velikih hitova i vrlo uspješnog prvog albuma "Tija bi te svojom zvat" u izdanju Croatia Recordsa, u kojem je plavog anđela, očiju boje lavande, onako lipu i divlju hladila velebitska bura, a milovao topli vitar i danju i u po noći, preostalo je zaključiti da more srce, more, more... A kako drukčije nego pjesmom.

Denis Maričić Dendo na kraju, s ponosom nabraja zadarske tiće, Ivicu Šimunića, Marija Štefanića, Marka Lovrina, Josipa Ivankovića, Juru Pericu i Edija Meštrovića, uz veseli zaključak: E, to je klapa! Klapa Puntamika!

Glazba: Denis Maričić Dendo
Tekst: Sanja Tafra
Aranžman: Saša Gajić
Gitare: Zlatko Brodarić
Vokalni aranžman: Jure Perica
Ženska uloga: Monika Vojvodić
Miks i mastering: Igor Ivanović
Izvršni producent: Denis Maričić Dendo


Reci što misliš!