Zabava

Ne skriva radost

Još jedno veliko slavlje u domu Doris Pinčić Rogoznica

Još jedno veliko slavlje u domu Doris Pinčić Rogoznica
Instagram

Zgodna Zadranka naprosto je zaljubljena u ulogu majke, a njezini Gita i Donat svakodnevno joj uljepšavaju život. Njezi sin napunio je proteklog vikenda pet godina, a Doris Pinčić Rogoznica otkrila je dijelić obiteljske idile na društvenim mrežema

'Braco slavi, mi mijesimo i mijesimo i mijesimo!', napisala je Doris Pinčić Rogoznica koja je plave i žute balone rasporedila po cijelom stanu, a na fotografiji koju je pokazala svojim fanovima u naručju razvlači tijesto držeći svoju djevojčicu Gitu. Poznato je da je glumica i voditeljica odlična kuharica, što ne treba čuditi budući je godinama bila za kormilom showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj' gdje je izbrusila je svoje znanje uz članove stručnog žirija. Pored toga aktivna je i sa svojim videoblogom 'Kuhinja babe Eve'.

'Obožavam kuhati. Strastveni sam gurman a kuhinja je moja umjetničko platno. Trudim se kuhati lokalno, sezonski i ono ko naše babe. Zato svoju kuhinju i zovem Kuhinja Babe Eve jer me upravo moja pokojna baba Eva naučila promišljati u kuhinji, od malo namirnica stvarati čaroliju, prednost davati prirodnom, organskom, cjelovitom.. U našoj kući svaki je obrok slavlje', izjavila je ranije.

Čestitku za rođendan malom Donatu poslala je i glumičina prijateljica Ornela Vištica.

A i ponosni tata Boris Rogoznica pohvalio se tim velikim danom na svom Instagram profilu.

 


Reci što misliš!