Zabava

pop corn večer

Top deset filmova za single dame

Top deset filmova za single dame

Sigurni smo da vam neće zasmetati naši filmski prijedlozi jer smo se potrudili pronaći po nešto za svačijem ukusu

Same ste i za Valentinovo? Blago vama!

Možete uskočiti u pidžamu čim dođete doma s posla, naručiti pizzu baš po svojoj želji i usto je ne morate ni s kim ni podijeliti, a ne morate pristajati na kompromise ni kada su u pitanju filmovi. 

Ipak, sigurni smo da vam neće zasmetati naši filmski prijedlozi jer smo se potrudili pronaći po nešto za svačijem ukusu, a svima im je zajedničko to da su idealni za djevojke koje Dan zaljubljenih provode same.

Kako biti solo (How To Be Single, 2016)

Ova feministička romantična komedija uvjerit će vas da je u dvadesetima puno bolje biti single nego u vezi, a usto će vas i urnebesna Rebel Wilson nasmijati do suza.

Klub prvih supruga (The First Wives Club, 1996)

Iako je film snimljen u 90-ima, priča je aktualna i danas, a radi se o tri rastavljene žene koje su muževi ostavili zbog mlađih djevojaka i koje smišljaju savršenu osvetu za svoje bivše. Urnebesan i ohrabrujuć film za sve prevarena žene.

Dnevnik Bridget Jones (Bridget Jones's Diary, 2001)

Iako se za Bridgetinu ljubav bore čak dva muškarca, s njenim problemima i opažanjima lako će se poistovjetiti sve single žene, a film će vas i nasmijati do suza.

Moj dečko se ženi (My Best Friend's Wedding, 1997)

Iako je Julia Roberts u filmu negativka koja pokušava uništiti vezu svog najboljeg prijatelja i njegove zaručnice Cameron Diaz, ne možemo si pomoći a da ne navijamo za nju. S druge strane, simpatična nam je i Cameron, pogotovo kad pjeva karaoke... A koji god da ste tim, vjerujemo da ćete biti zadovoljne završetkom.

Čarobni Mike (Magic Mike, 2012)

Bolji film za provesti Valentinovo bez dečka od ovog ne možemo zamisliti. Hrpa prezgodnih frajera koji ne vole nositi majice i odlično plešu prizor su koji će danas izmamiti osmjeh svakoj single curi, dok se one zauzete moraju zadovoljiti samo jednim muškarcem.

Djeveruše (Bridesmaids, 2011)

Iako bi se prema nazivu filma dalo zaključiti da se filma vrti oko vjenčanja, zapravo je u središtu radnje prijateljstvo i sigurno ćete nakon ovog filma početi puno više cijeniti svoje prijateljice.

Jedi, moli, voli (Eat Pray Love, 2010)

Ljubiteljice Julie Roberts bit će posebno zadovoljne našom listom jer se ona na njoj našla čak dva puta. No za razliku od filma Moj dečko se ženi, ovo nije komedija, već inspirativna priča o ženi koja uči uživati u životu potpuno sama.

Kill Bill (2003)

Žena koja na svom osvetničkom putu reže glave svima koji joj se u tome prepriječe utjelovljenje je ženske snage i moći, a vjerujemo da će večeras mnoge od vas posebno uživati u ovom filmu.

Osveta na visokim petama (The Other Woman, 2014)

Tri žene koje laže isti muškarac ujedinjuju se u slatkoj osveti protiv njega, a vama jamče puno smijeha i super zabave.

Sestrinstvo putujućih hlača (The Sisterhood of the Traveling Pants, 2005)

Simpatična priča o prijateljstvu koje pomaže održati par čarobnih traperica još je zabavnija za gledanje u društvu. Pozovite single frendice, ispecite kokice i uživajte u filmskoj večeri.


Reci što misliš!