Zabava

zrakoplov ostao bez kotača

"Prijateljice" za dlaku izbjegle avionsku nesreću

www.profimedia.hr

Pilot je satima kružio u nadi da će potrošiti dovoljno goriva prije pokušaja spuštanja aviona, a u Kaliforniji ih je dočekao drugi koji ih je prevezao do željenog odredišta

Zvijezde 'Prijatelja', Jennifer Aniston (50) i Courteney Cox (54) u petak ujutro izbjegle su katastrofalnu nesreću. Letjele su privatnim zrakoplovom kojemu je navodno otpao kotač pa su morale prisilno sletjeti u Kaliforniju, piše Mirror. 

Osim glumačkih kolegica, u avionu je bilo još deset žena, između ostalog i Molly Kimmel (40). Pilot je satima kružio u nadi da će potrošiti dovoljno goriva prije pokušaja spuštanja aviona. U Kaliforniji ih je dočekao drugi zrakoplov koji ih je prevezao do odredišta. 

Ovo putovanje, koje je zamalo završilo kobno, dio je proslave Jenniferinog 50. rođendana. 

Jennifer je imala veliku zabavu na koju su došle i Kate Hudson (39) i Gwyneth Paltrow (46), a nije ju propustio ni Brad Pitt (55). 

- Jennifer ga je tek srdačno pozdravila, popričali su i kratko se podružili, ali gostiju je bilo mnogo i Jennifer se morala pobrinuti da sve prođe u redu. Htjela je svima bude na raspolaganju - rekao je prijatelj glumice, koji je također prisustvovao rođendanskom partyju. 

Na tulumu se odlično provela i glumica Reese Witherspoon (42) koja je popila čašicu više, izgubila ravnotežu i pala na stražnjicu. 

 

 


Reci što misliš!