Lifestyle

Zadar Cooking Class

Josip Vrsaljko naučit će vas kako ispeći savršenu focacciu i kako napraviti domaći kruh

Josip Vrsaljko naučit će vas kako ispeći savršenu focacciu i kako napraviti domaći kruh

Nakon brojnih gostovanja vrhunskih hrvatskih chefova poput Ivana Pažanina, Hrvoja Zirojevića i Davida Skoke, Zadar Cooking Class ulazi u novi ciklus kulinarskih edukacija u svom prostoru u ulici Madijevaca 10.

Kako ispeći savršenu focacciu zna Josip Vrsaljko, a polaznike radionice podučit će tim znanjima 18. veljače.

Dan kasnije, 19. veljače ovaj kuhar koji zna sve o kiselim i običnim tijestima, ljubiteljima kuhanja objasnit će kako ispeći bijeli i integralni kruh, stoga prijavite se na radionicu i napravite svoj prvi domaći kruh!

Ukoliko ste pak ljubitelj deserata, Josip Vrsaljko 25. veljače održat će radionicu izrade cake biskvita, a 2. ožujka razuvjeriti sve koji misle da je bolje kupiti tjesteninu u trgovini nego je napraviti kod kuće.

Ostale radionice

Jedini slovenski kuhar uvršten na San Pellegrinijev popis 50 najboljih restorana na svijetu, Janez Bratovž gost je predavač Zadar Cooking Class radionice koja će se održati 23. veljače. Njegov ljubljanski restoran JB prošle je godine uvršten u top 10 najboljih restorana u Europi. Bratovževe specijalitete odlikuje nevjerojatna preciznost i profinjenost, zato ne biste smjeli propustiti čuti male tajne velikog majstora!

Po prvi puta Zadar Cooking Class organizira i vegetarijansku radionicu, a glavna zvijezda povrtnih specijaliteta bit će mladi, ali iskusni chef Jasmin Hajrula.

27. veljače ovaj će kuhar, koji je zanat ispekao u zagrebačkom Noelu i istarskom restoranu Zigante, demonstrirati kako pripremiti ukusna vegetarijanska jela.

U Zadar stiže još jedan mladi, talentirani chef Mate Sučić iz poznate konobe Campanelo, koji će 8. ožujka polaznicima pokazati pripremu tradicionalnih jela u modernom izdanju.

Za sve navedene radionice prijavite se na kuhaj.eu. Mjesta su ograničena.


Reci što misliš!

  Vezane vijesti