Zabava

sophie perry

Kći Luke Perryja progovorila prvi put nakon očeve smrti

Kći Luke Perryja progovorila prvi put nakon očeve smrti
www.profimedia.hr

Nakon što je prvotni šok prošao, kći preminulog glumca Lukea Perryja, Sophie Perry, odlučila je putem svog Instagram profila zahvaliti svima na riječima utjehe i podrške

Sophie Perry, 18-godišnja kći glumca Lukea Perryja, na svoj se način odlučila oprostiti od oca i ujedno zahvaliti svima koji su joj putem društvenih mreža slali poruke podrške i utjehe. To je ujedno i njezin prvi javni istup, u kojem je progovorila o očevoj smrti kao i rekla kako te nitko ne može pripremiti kako da se suočiš s tragičnim gubitkom.

'Puno toga se dogodilo u posljednjih tjedan dana i sve je bilo tako brzo. Vratila sam se iz Malawija na vrijeme da budem sa svojom obitelji, a u posljednja 24 sata primila sam nevjerojatnu količinu ljubavi i podrške', napisala je ispod zajedničke fotografije s ocem Sophia Perry i dodala:

'Ne mogu osobno zahvaliti svakom od stotina predivnih i srcedrapajućih poruka koje ste mi poslali, no sve sam pročitala i nevjerojatno sam vam zahvalna što šaljete meni i mojoj obitelji tu pozitivnost. Doista nisam sigurna što bih trebala reći ili napraviti u ovoj situaciji, nažalost, na ovakvo što vas nitko ne pripremi, osobito ne da se sve to događa pred očima javnosti. Stoga me shvatite da sam doista zahvalna na vašoj ljubavi, i to u tišini.'

Luke Perry, koji je slavu stekao ulogom Dylana McKayja u tinejdžerskoj hit seriji 'Beverly Hills 90210', preminuo je u 53. godini nakon teškog moždanog udara okružen najbližima - roditeljima, bratom i sestrom, zaručnicom Wendy Madison Bauer, bivšom suprugom Minnie Sharp i djecom - 18-godišnjom Sophie i 21-godišnjim Jackom.


Reci što misliš!