Zabava

arsenal

Dan žena uz klapu Iskon i Meri Cetinić

Dan žena uz klapu Iskon i Meri Cetinić

U petak 8. ožujka, povodom Dana žena, u Arsenal stiže klapa Iskon. Virtuozi dalmatinskih pjesama na Vašem omiljenom mjestu u gradu, samo za Vas izvest će svoje najveće hitove.

Klapa Iskon s radom je započela 2000. godine, a tijekom djelovanja brojne obožavatelje su oduševili svojim hitovima kao što su: “Samo me čvrsto stisni za ruku”, “Još ne mogu pristat volit”, “Da mi je vratit vrime”, “Vrime za kraj”, ”Dobra večer prijatelji“ i ”Samo me čvrsto stisni za ruku“.

Gost večeri je glazbena diva Meri Cetinić koja će hitovima poput "Konoba", "Samo simpatija" i mnogim drugima uveličati prekrasnu večer namijenjenu ženama.

Bit će ovo zasigurno još jedna nezaboravna večer u Arsenalu, stoga svi ljubitelji dobre klapske pjesme neka požure po svoje ulaznice i obraduju svoju ljepšu polovicu za njihov dan!

46b4cf9b58ee63d5668972bd314c3f28.jpg?v=2Proslavimo zajedno Dan žena uz prekrasne stihove i glazbu koja liječi srce i dušu.

Ulaznice po cijeni od 100,00 kn za parter i 150 kn za vip premium u prodaji su u Arsenalu radnim danima: od ponedjeljka do petka od 09 do 15h, subotom od 09h do 12h, te online preko Ticketshop.hr i Eventim.hr.

Za dodatne informacije oko ulaznica obratite se na: info@arsenalzadar.com ili na GSM: 099 210 33 09.


Reci što misliš!