Zabava

fitness centar za žene

Otvoren Infinity Factory - mjesto gdje vas očekuje spoj vježbanja, zdravlja, opuštanja, ljepote i mnogo pozitivne ženske energije!

Otvoren Infinity Factory - mjesto gdje vas očekuje spoj vježbanja, zdravlja, opuštanja, ljepote i mnogo pozitivne ženske energije!

Simbolično, u petak 8. ožujka 2019. na sam Dan žena, u večernjim satima, svoja vrata otvorio je novi Fitness centar za žene Infinity Factory.

Vlasnice Jelena Tišma i Kristina Mandić osmislile su jedinstveni koncept kojim žele omogućiti svakoj ženi da ima gotovo sve što joj treba na jednom mjestu. Fitness s raznim grupnim programima, beauty salon Infinity Beauty, koji se otvara uskoro, te savjetovalište o prehrani u suradnji sa nutricionističkim savjetovalištem Alimentarius.

Otvorenje Fitness centra Infinity Factory Otvorenje Fitness centra za žene Infinity Factory

Magistre nutricionizma Ivana Maršan Jukić i Kristina Jozinović bit će na raspolaganju ženama koje smatraju da žele ili moraju promijenit svoje prehrambene navike. Vršit će se individualne konzultacije u koje je uključeno određivanje udjela masnog tkiva u ukupnoj masi, udio mišića, određivanje potrebne energije za bazalni metabolizam, izrada individualnog jelovnika i planova prehrane na bazi tjedan dana, 2 tjedna ili mjesec dana i praćenje napretka.

Osim toga, za mame koje si dosad nisu mogle omogućiti vrijeme za sebe i vježbanje jer im nema tko pričuvati djecu, Infinity Factory osigurao je čuvaonicu za djecu, dok mama vježba i brine o sebi, dijete se igra, razvija motoriku, didaktiku  i socijalne vještine uz budno oko teta čuvalica.

Ono po čemu se razlikuju od ostalih je što svakoj ženi pristupaju individualno. Omogućuju svakoj ženi da posveti barem malo vremena sebi, da bude okružena ženama s istim svakodnevnim problemima i mnoštvom pozitivne ženske energije, da nauči prihvatiti i zavoljeti sebe takvom kakva je, a s promjenom percepcije o sebi i brigom o vlastitom tijelu i umu, dolaze i one ostale promjene u životu, žena postaje samosvjesnija, samopouzdanija, cjelovitija i zadovoljnija osoba.

Cilj je da žena iz centra odlazi s osmjehom na licu, ispunjena pozitivnom ženskom energijom, koje u našem Centru ima na pretek.

Infinity Factory - mjesto gdje vas očekuje spoj vježbanja, zdravlja, opuštanja, ljepote i mnogo pozitivne ženske energije možete pronaći na adresi Kralja Tvrtka 3, nasuprot Autobusnog kolodvora, a više informacija potražite na Facebook stranici Infinity-factory i Alimentarius_Zadar.


Reci što misliš!