Zabava

ostvarenje sna

Pjesme Britney Spears završit će u broadwayskom mjuziklu o princezama iz bajki koje postanu feministkinje

Pjesme Britney Spears završit će u broadwayskom mjuziklu o princezama iz bajki koje postanu feministkinje
© Guliver Image/WENN.com

Mjuzikl ne priča priču o životu pjevačice, već o nekoliko klasičnih ženskih likova iz poznatih bajki

Glazba Britney Spears dolazi na Broadway, i to u novoj komediji zvanoj 'Once Upon A One More Time'.

Mjuzikl će koristiti njezine pjesme kako bi ispričao priču o klasičnim ženskim likovima iz bajki koje su okupljene u knjiški klub.

Taj klub okuplja, između ostalih, Snjeguljicu, Pepeljugu i Uspavanu ljepoticu, koje ne znaju što bi sa sobom kada pročitaju sve bajke braće Grimm, jedini dostupni materijal za čitanje.

Potom se obrate svojoj kumi vili koja im potom donosi klasik feminističke literature 'The Feminine Mystique' koji će im zauvijek promijeniti živote.

Jon Hartmere, koji je napisao libreto mjuzikla pojasnio je radnju: "Ove su žene bile u hermetički zatvorenom svijetu i onda se upoznaju s modernim idejama, feminizmom drugog i trećeg vala, istražuju prenošenje bajki i priča i stvaranje društvenih normi. Jako je zabavno i smiješno."

Britney nije mogla sakriti svoje oduševljenje kada je saznala da će njene pjesme odzvanjati Broadwayem. "Toliko sam uzbuđena zbog mjuzikla s mojim pjesmama, posebno zbog toga što se odvija u magičnom svijetu s likovima s kojima sam odrasla i koje obožavam. Ovo je ostvarenje sna", izjavila je pop princeza.

New York Times prenosi da će u repertoar 'Once Upon A One More Time' biti uključene 23 Britneyine pjesme.


Reci što misliš!