Zabava

motivirala ju reklamna kampanja

Lidija Bačić otišla korak dalje: Ovaj put usporedila se s Ronaldom

Lidija Bačić otišla korak dalje: Ovaj put usporedila se s Ronaldom

Reklamna kampanja Cristiana Ronalda u kojoj pozira bez majice nagnala je Splićanku da se obrati 'ograničenim umovima'

Iako ima puno više obožavatelja na društvenim mrežama, Lidiju Bačić izgleda jako muče 'hejteri' pa se s njima odlučila obračunati.

Oni ju prozivaju zbog golišavih fotografija koje često objavljuje na Instagramu pa je Splićanka napokon objasnila zašto to radi.

U petak se tako usporedila s Cristianom Ronaldom, odnosno njegovom reklamom na kojoj pozira golog torza i reklamira svoje proizvode. Lidija se poistovjetila s takvom vrstom marketinga i u podužem tekstu na Instagramu objasnila da se ona i nogometaš skidaju iz istog razloga, ali to "ograničeni umovi" ne mogu shvatiti.

"Daj Ronaldo ovo je užas... Šta ti kaže obitelj na ovo? Sigurno su ponosni... Šta si ti nogometaš ili neki model ili maneken... Odluči se! Prije se nogometaši nisu skidali, to Maradoni i Peleu nije trebalo... a karijere su im dugo trajale. Di si završio? U nekom dućanu donjeg rublja... Bit će ne ide sa nogometnom karijerom, fali love pa se slikaš tako skoro gol... Ovo je stvarno prešlo granicu dobrog ukusa... Svaka sličnost sa mnom i stvarnim osobama je namjerna", napisala je Lidija na Instagramu.

"Ovo je naravno samo duhovito sprdanje sa ograničenim umovima koji ne razumiju današnji svijet i marketing pa na ovakav način neutemeljeno i zatucano kritiziraju moj rad. Ronaldo je sjajan igrač i faca, uništio je Atletico, a usput i zaradi od reklamnih kampanja. Kao i ja. Di bi stigao da ga u tome mogu zaustaviti primitivci", zaključila je pjevačica kojoj su brojni fanovi dali podršku.


Reci što misliš!