Zabava

sutomiški kantautor

Oliver Telac snimio novu pjesmu s klapom Fundament

Oliver Telac snimio novu pjesmu s klapom Fundament
Bill Heemer/Unsplash

Poznati sutomiški skladatelj i tekstopisac Oliver Telac upravo je u studiju Ivana Grancarića u Diklu završio snimanje nove pjesme “Zbogom ljubavi moja” koju pjevaju Katarina Blaslov iz Kali i muška klapa Fundamenat.

Tekst za pjesmu zasnovan je na priči o nesretnoj ljubavi koja se zbila na našem otoku ranih 50-ih godina prošloga stoljeća.

– Jedna starija žena ispričala mi je tu priču prije 30-ak godina i, onako pod dojmom, odmah sam napisao tekst. Stihove sam lani uglazbio i nakon tri i pol mjeseca rada pjesma je gotova i spremna za slušatelje, kaže Oliver Telac i za kraj travnja najavljuje snimanje spota, a nakon toga emitiranje na CMC kanalu.

Spot će snimati dugogodišnji snimatelj CMC-a Ivan Grancarić, uvodni dio snimat će se u Sutomišćici, u ljetnikovcu  Lantana, a veći dio u Kalima, kod crkve sv. Lovre, u staroj jezgri i uz obalu. U snimanju će sudjelovati 30-ak osoba,  uključujući i članove folklorne skupine Kualjske posestrine i pobratimi.

Autor teksta i glazbe je Oliver Telac, aranžer je Renato Babić, koji je odsvirao gitare i mandoline, violinu je svirao Zdravko Pleše, kontrabas Marijo Salopek, a mix i produkciju potpisuje Ivan Grancarić.


Reci što misliš!