Zabava

hr top40

Novi Severinin album pri vrhu liste prodaje

Novi Severinin album pri vrhu liste prodaje

Pjesme nastale u protekle tri godine, Severina je nedavno objedinila u novom albumu Halo koji izdaje Dallas Records.

Album koji je slovio kao jedan od najiščekivanijih albuma u regiji, za najveće je obožavatelje objavljen u digitalnom izdanju na streaming servisima početkom veljače, a fizičko je izdanje predstavljeno u drugoj polovici mjeseca.

Prodaja ovog albuma dovela je Severinu direktno na drugo mjesto tjedne top liste prodaje. Albumu koji čini nekoliko poznatih singlova (poput Halo, Otrove, Imaš pravo, M.A.G.I.J.A., Unaprijed gotovo…) te veći dio dosad neobjavljenih pjesama, svoj doprinos su dali i Jala Brat, Goran Ratković Rale, Marina Tucaković, Buba Corelli, Dušan Bačić, Bojan Dragojević, Tonči i Vjekoslava Huljić te drugi cijenjeni autori.

Na prvome se mjestu liste još jednom nalaze Zoran Predin i Damir KukuruzovićDjango Group s albumom Zoran pjeva Arsena u izdanju Croatia Recordsa. Broj 3 u ukupnom poretku zauzima još jedno novo izdanje koje pripada Bajagi i Instruktorima. Riječ je o albumu U Puli lom koji također izdaje Croatia Records. Četvrto mjesto pripalo je Tihomiru Popu Asanoviću i njegovom novom izdanju Povratak prvoj ljubavi/Return To The First Love, dok se na peto mjesto spustio Parni valjak s izdanjem Vrijeme.

Na stranoj listi prodaje, prvu je poziciju zadržao Željko Joksimović s istoimenim albumom. Slijedi ga izdanje koje je također ostalo na istoj poziciji od prethodnog tjedna – album A Star Is Born u izvedbi Lady Gage i Bradleya Coopera. Na treće se mjesto popeo album Distance Over Time koji pripada sastavu Dream Theater.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.


Reci što misliš!