Zabava

vjenčanje godine

Emil Tedeschi mlađi i i najbogatija Hrvatica uplovili u bračnu luku

Emil Tedeschi mlađi i i najbogatija Hrvatica uplovili u bračnu luku
Goran Kovacic/PIXSELL

Na Lošinju su sudbonosno 'da' izrekli sin predsjednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantic grupe, Emil Tedeschi mlađi i samozajatna Nika Perenčević, kći jednog od najbogatijih Hrvata

Par je u vezi nešto više od godinu dana, a da je riječ o velikoj ljubavi potvrdio je i sam Tedeschi mlađi prije nekoliko mjeseci za tportal.

Srce 23-godišnjeg Emila Tedeschija mlađeg osvojila je jedna od najbogatijih Hrvatica, atraktivna 40-godišnja Nika Perenčević, a ljubav su još prošle godine odlučili okruniti brakom zakazavši glamurozno vjenčanje za kraj ožujka.

Svadbeno slavlje počelo je prije dva dana, kad su na Lošinj u hotel Bellevue, u kojem vlasnički udio ima mladenkin otac Mihajlo Perenčević, počeli stizati prvi gosti.Sama ceremonija vjenčanja održala se na terasi hotela Bellevue, koja je odmah uz more, a glavni motiv dekoracije bili su veliki buketi crvenih ruža. Luksuzni hotel inače je za sve goste zatvoren od početka studenog do kraja travnja, tako da mladenci i uzvanici, uz jake mjere osiguranje, mogu uživati u privatnosti.

Zbog vjenčanja zatvorena je i šetnica oko hotela.


Reci što misliš!