Zabava

sjajna najava

Na Sea Star stižu svi članovi Wu-Tang Clana!

Na Sea Star stižu svi članovi Wu-Tang Clana!

U svega tjedan dana najava dolaska Wu-Tang Clana na Sea Star Festival zapalila je čitavu regiju. Dolazak najvećeg svjetskog hip hop kolektiva u umašku lagunu Stella Maris bit će njihov jedini nastup za cijelu centralnu, južnu i istočnu Europu, a dodatan ekskluzivitet nastupa daje činjenica da Wu-Tang stiže u punom sastavu!

Trenutna turneja „Gods Of Rap“ dosad je bila rezervirana samo za Skandinaviju, Veliku Britaniju, Amsterdam, Paris i Berlin, ali Sea Star ju je uspio skrenuti je za čak 2000 km i osigurati jedini koncert za centralnu, istočnu i južnu Europu čime veliki Wu-Tang Clan daje potpuno novu dimenziju umaškom festivalu.

Dosad potvrđena imena lineupa čine bogovi elektronike Sven Vath, Nina Kraviz, Ilario Alicante, Enrico Sangiuliano, Petar Dundov, DJ Jock, Lawrence Klein i Unique, vrsna hip hop postava u suradnji s Dritom, najvećim regionalnim klupskim trap i hip hop festivalom koju čine nova neo soul i R&B diva IAMDDB, Vojko V, Krankšvester, FOX, High5, Buntai, Smoke Mardeljano i Hazze te najveći hrvatski punk rock bend, Hladno pivo.

Ulaznice se tope – ušteda od 50% još samo danas!

Festivalske ulaznice po promotivnoj cijeni od samo 229 kn što je velikih 50% uštede u odnosu na finalnu cijenu u ponudi su još samo danas do kraja dana! VIP Gold ulaznice prodaju se po cijeni od 750 kn koja će i dalje ostati na snazi, a sve skupa se mogu kupiti na prodajnim mjestima te online u sistemima Ticketshop.hr i Entrio ta na seastarfestival.com. Sea Star festival održat će se 24. i 25. svibnja u egzotičnoj laguni Stella Maris u Umagu, uz Welcome Party 23. te Closing Party 26. svibnja.

 


Reci što misliš!