Zabava

OD NAPUŠTENOG JADNIKA DO NAJJAČEG SUBOTNJEG ASA

Sve je spremno za jedini dalmatinski koncert američkih legendi!

Sve je spremno za jedini dalmatinski koncert  američkih legendi!

Sve što vam za sreću treba sutra će stati u poznati šibenski Importanne koji je samo za ovu priliku pretvoren iz ružnog pačeta u predivnog labuda – koncertnu dvoranu koja će prvi put ikad u Šibeniku ugostiti legendarni američki bend – Kultur Shock!

Veliki koncert najavljen je za subotu, 20. travnja, riječ o vrhuncu devete kulturno – glazbene manifestacije Kulturaljka u organizaciji P.A.R.K.-a.  I sve je spremno! Derutni, napušteni Importanne više ne sliči na sebe, a sve zahvaljujući inicijativi P.A.R.K.-a na čelu s Igorom Bergamom, a uz svesrednu podršku gradske uprave – gradonačelnikovog tima predvođenog dogradonačelnikom Paškom Rakićem.

Hvala im na tome i hvala svima koji su dosad kupili ulaznice za koncert Kultur Shocka sutra u Šibeniku! Jedini je to nastup velikog američkog benda u Dalmaciji, a koji se nalazi na europskoj turneji. Nastupom na Kulturaljci privode je kraju!

Da ponovimo, Kultur  Shock je gypsy punk bend iz Seattlea! Postoje već dugi niz godina i nitko tako vrhunski kao oni ne miješa rock, metal I punk s tradicionalnom balkanskom muzikom. Na turneji promoviraju svoj najnoviji studijski album ‘D.R.E.A.M.’, a njima će se na pozornici pridružiti I neprikosnoveni kralj balkanske rime, Edo Maajka!

Požurite po ulaznice koje su u Zadru već rasprodane! Još do sutra u 13 sati mogu se kupiti po cijeni od 80 kuna, nakon toga moći će se kupiti na ulazu u dvoranu po cijeni od 100 kuna. Inače, ulaznice u Šibeniku mogu se kupiti u caffe barovima Baldekin, Bono, Azimut i splitskom Circusu, te putem Entrio online sustava.

Za 80 kuna, ili ako se baš odlučite riskirati, za 100 kuna, na koncertu u jedinstvenoj koncertnoj dvorani, osim velikana iz Seattlea i Ede Maajke s balkanskih obronaka, dobit ćete pun kufer vrhunske  glazbe i trenutaka koji se vjerojatno nikad više neće ponoviti.

Prije Kultur Shocka, na stage će izaći šibenski bend iz prvog dijela 2000-ih – One More, koji se nakon osam godina pauze okupio isključivo za nastup na Kulturaljci. Milan Mazalin, Frane Gulin, Mirko Burazer, Josip Bosna i Karlo Pulić, 2006. osnovali su šibenski autorski rock bend One More te do kraja 2011. održali preko 100 koncerata po srednjoj Dalmaciji i stekli gotovo kultni status u lokalnoj zajednici. Najveći koncerti bili su im u dvorani Baldekin uz Belana i Pipse, ali i nastup na vodičkom CMC festivalu. Ponovno će se okupiti samo da otvore koncert Kulturaljke na kojem će odsvirati svoje poznate autorske pjesme na radost i dalje brojnih fanova iz Šibenika i okolice.

Primoštenski glazbeni genijalac i multi-instrumentalist, nagrađivani Ante Prgin Surka, pobrinut će se za party i nakon bendova, kad će na bini izvesti svoj čudesni beatbox show. Surka radi beatbox s mikrofonom i loop mašinama pri ćemu stvara fraze od kojih nastaje kompletna pjesma. Nema unaprijed pripremljenih loopova, mp3-ca, CD-a ni sekvencera. Improvizacija svaku pjesmu čini neponovljivom jer, vođena atmosferom, nastaje u trenu. Uz Surku, za glazbenu podlogu prije i između bendova bit će zaduženi šibenski poznavatelji široke palete glazbenih žanrova – Škalja i Sokol.

S kupljenom ulaznicom za koncert, ostvarujete pravo na slobodan ulaz na after party u legendarni Tunel! Svi ostali morat će platiti dvadeset kuna. Za teški mash up hitova pobrinut će se kombinacija Drug Podrug x Škalja & Soko

 


Reci što misliš!