Zabava

glasine

Princ William je varao Kate s njezinom prijateljicom Rose?

Princ William je varao Kate s njezinom prijateljicom Rose?
AP

Rose i njezin suprug David uvijek su bili rado su viđeni gosti na zabavama u palači, a Kate i William s njima u često odlazili na večere i druženja

Nakon što su krenule razne glasine o tome kako se princ William (36) i Kate Middleton (37) razvode zbog toga jer ju je suprug navodno prevario dok je bila trudna, sada portal The Hollywood Gossip tvrdi da znaju tko je žena s kojom je princ imao aferu.

Radi se o Rose Hanbury (35), bivšoj prijateljici Kate Middleton s kojom je već neko vrijeme u svađi, kako tvrde s portala. Kako već godinu dana traju tračevi o prevari, i sam princ William se odlučio oglasiti putem novina u vezi svađe njegove supruge i prijateljice Rose.

- To su samo glasine i kao osobe smo Kate i ja duboko povrijeđeni od strane medija, a samim time i javnosti koja vjeruje u te priče. Njih dvije su oduvijek bile u dobrim odnosima i nisu se posvađale - poručio je William.

Rose i njezin suprug David (58) uvijek su bili rado su viđeni gosti na zabavama u palači, a Kate i William s njima u često odlazili na večere i druženja.

Nakon što je Kate saznala kako mu se prijateljica 'stiskala' s muže, navodno je napravila sve kako bi im onemogućila pristup zabavama.


Reci što misliš!