Zabava

#endgame

Marvel Studios u Hollywoodu proslavio finale sage "Avengers"

Marvel Studios u Hollywoodu proslavio finale sage
Screenshot / Avengers: Endgame (2019)

Ekipa Studija Marvel u ponedjeljak je u Los Angelesu proslavila završetak snimanja posljednje epizode u sagi od 22 filma koja je postala najunosnija filmska franšiza svih vremena.

Stotine članova filmske industrije, glumci, fanovi i predstavnici medija premijerno su odgledali trosatni akcijski spektakl  "Avengers: Endgame" (Osvetnici, kraj igre), a film će se od srijede početi prikazivati u kinodvoranama diljem svijeta. 

Robert Downey Jr. (iz filma Iron Man), Chris Hemsworth (iz filma Thor), Scarlett Johansson (Black Widow, Crna udovica), Chris Evans (Captain America), Brie Larson (Captain Marvel) i drugi prošetali su ljubičastim tepihom ispod divovskog loga Avengers u Convention Centru u Los Angelesu. .

“Uzbuđen sam što ću konačno vidjeti film", rekao je  Paul Rudd koji tumači ulogu Ant-Mana. Kao ni drugi članovi filmske ekipe ni Rudd još nije odgledao dovršeni film jer je takva politika Studija Marvel.

Rudd je rekao da je putovao svijetom i promovirao film "trudeći se najbolje što može" bez da je odgledao film, a to je po njegovim riječima "čudno iskustvo. Zato sada, konačno pogledati film je divno".

Na premijeri su bili i Liam, brat Chrisa Hemswortha i njegova supruga Miley Cyrus.

"Endgame" zaokružuje priču od šest originalnih filma u seriji Avengers - Iron Man, Captain America, Black Widow, Hawkeye, Hulk i Thor.

Događa se nakon prošlogodišnjeg nastavka "Avengers: Infinity War" koji je ostavio ljubitelje u nedoumici jer se činilo da su Marvelovi heroji pretvoreni u prah rukom zlog Thanosa kojega igra Josh Brolin. U  "Endgameu," junaci koji su preživjeli skuju urotu kako ubiti Thanosa i popraviti štetu koju je počinio.

Evans je priznao da je "šest puta proplakao" gledajući film. 

Prethodni 21 film u produkciji Studija Marvel koji su u vlasništvu kompanije Walt Disney franšiza su koja je ostvarila najveću dobit u povijesti filma, s više od 18,6 milijarda  dolara na kino blagajnama od 2007.

Iako filmom Endgame završava saga "Avengers" neki likovi pojavit će se u budućim filmova. Spider-Man se tako vraća na ekrane u srpnju u filmu "Spider-Man: Far from Home." (Daleko od kuće).

Priprema se i nastavak filma "Black Panther".


Reci što misliš!