Zabava

27. travnja

Počinje slovenski vikend: Deset dana vrhunske zabave u Biogradu na moru

Počinje slovenski vikend: Deset dana vrhunske zabave u Biogradu na moru
Gordana Šarić

Sve je spremno za najbolji produženi vikend povodom prvosvibanjskih praznika. I bome je to pravi produženi vikend koji će trajati punih 10 dana! Pravi godišnji odmor u Biogradu na Moru!

Premda nosi ime Slovenski Vikend, manifestacija je ovo namijenjena svima onima željnima različitih događanja u okviru aktivnog odmora i zabavnog programa. Slovenski vikend zamišljen je kao spoj odmora ispunjenog dnevnim aktivnostima i dobrom zabavom gdje se naglasak stavlja na uključenost cijele obitelji.

Danas, kao uvod u manifestaciju na Rivi, na glavnom mulu sve posjetitelje očekuje otvorenje sajma izvornih hrvatskih proizvoda i nastup klape Donat koji će pozdraviti prve pridošle goste.

Sutra se od 10 sati ujutro nastavlja sajam, a od 17 sati na glavnom mulu kreću prijave za edukativnu igru kojom će svi sudionici na zabavan način otkrivati razne lokacije kulturnih i povijesnih vrijednosti grada Biograda i upustiti se u avanturu potrage za blagom. Igra ima naziv Biograd GO – treasure hunt, a osmislili su je učenici srednje škole Biograd zajedno s profesoricom Davorkom Demo. 

Od 20 sati na Rivi će se nuditi čitav niz gastro delicija koje će se pripremati na roštiljima, na ofyr roštiljima, u tećama, od mesa do ribe, od hrvatskih do slovenskih specijaliteta, a sve će moći degustirati posjetitelji Slovenskog vikenda. Za pravu dalmatinsku zabavu i dobrodošlicu zadužena je klapa Bunari.

Nedjelja je dan za aktivni odmor pa  tako od 10 sati ujutro kreće Obiteljska vožnja biciklom gdje ruta vodi od glavnog mula do Fun parka Biograd, a od 18 sati na glavnom mulu kreće popularna utrka na tri discipline naziva Biograd Run. Prijave za ove aktivnosti još traju pa se svi zainteresirani još stignu prijaviti. Nakon aktivno provedenog dana navečer je svečano otvorenje turističke sezone u gradu Biogradu, a sve prisutne zabavljat će popularni slovenski bend Modrijani.

Nakon nabrojanih razloga zašto ovaj vikend provesti u Biogradu nemate isprika da nam se ne pridružite.

e40d9cdcc4582c564038478e8ba4e78d.png?v=2


Reci što misliš!