Zabava

ugrabite ulaznicu dok još stignete

Božo Vrećo gotovo rasprodao koncert na Tvrđavi sv. Mihovila

Božo Vrećo gotovo rasprodao koncert na Tvrđavi sv. Mihovila

Na najljepšoj pozornici Jadrana, Tvrđavi sv. Mihovila, 7. kolovoza nastupit će umjetnik jedinstvenog senzibiliteta, raskošnog glasa i ekstravagantnog imidža – Božo Vrećo. Iz Tvrđave kulture podsjećaju da su early bird ulaznice za večer vladavine sevdaha gotovo rasprodane, stoga savjetuju da požurite po svoju.

Kako je Božo sklon improvizacijama, za sada je poznato samo da će ga na nastupu pratiti tri vrhunska glazbenika iz Makedonije, Turske i Njemačke. Osim njihovih imena i repertoar ostaje misterij do zadnjeg trenutka kako bi nastup bio čarolija sama za sebe. 

Šibenska tvrđava nezaobilazna je postaja velike Božine svjetske turneje koja uključuje tridesetak koncerata diljem Europe i Australije.

"Prekrasan je osjećaj vratiti se voljenom Šibeniku s obzirom da je prošli put kada sam dolazio koncert bio rasprodan, a atmosfera fantastična. Toliko je novih projekata, nove glazbe, pjesama koje pišem i skladam, festivala i koncerata širom svijeta da mi je uvijek posebno zadovoljstvo biti na Tvrđavi Sv. Mihovila i pjesmom otvoriti svoju dušu mojoj vjernoj publici i onoj koja se tek zaljubljuje u moje pjesme", poručuje Božo.

Ne propustite ulaznice po povoljnijoj cijeni do 1. svibnja. Nakon tog datuma ulaznice će biti dostupne po cijeni od 180 kuna, na prodajnim mjestima šibenskih tvrđava: City Point-u (ulica Don Krste Stošića 1, Šibenik), blagajnama tvrđava Sv. Mihovila i Barone te online u sustavima Eventim i Croatia Tickets.

Članove Kluba prijatelja u City Point-u očekuje popust od 10% na kupnju ulaznica (individualni članovi na kupnju jedne, a nositelji obiteljske članske iskaznice na kupnju dvije ulaznice), dok vlasnici kartice Addiko banke na istom mjestu ostvaraju popust od 5% pri kupnji ulaznica.


Reci što misliš!