Zabava

sve smo popularniji

Ove su se zvijezde Hollywooda zaljubile u Jadran

Ove su se zvijezde Hollywooda zaljubile u Jadran
HBE/WENN/PIXSELL

"Oprah je, rekao bih novinarski lisac, ona zna kako s ljudima nije slučajno bila kraljica talk showa", otkriva nam dugogodišnj showbizz znalac Enio Delavia.

Pristupačna Oprah ljetovala je u društvu svojih prijateljica i Giancarla Giametia,  čelnog čovjeka modne kuće Valentino kojeg je naša obala također ostavila bez teksta! 

Krstarenja Jadranom, čini se najprivlačnija su poznatim glumcima. Na njihovu sreću, ovdje ih paparazzi ne vrebaju na svakom koraku, a kada odsjedaju u luksuznim hotelima, zajamčena im je potpuna diskrecija.  

Neki od njih su čak ozbiljno razmišljali o kupnji nekretnina na našim prostorima.

"Brad Pitt je imao sreću ili nesreću da se nadje u Hrvatskoj u tjednu kad je objavljen njegov razvod braka od Angeline Jolie. On je zapravo tražio gdje će uložiti novac u Lijepoj našoj", objašnja Enio.

Osim Brada Pitta , Morgan Freeman, Kevin Spacey, Anne Hathaway, Reese Witherspoon i Eva Longoria samo su neka od imena koja su se zaljubila u ljepote Dalmacije.  

Dok većina zvijezda u ovoj našoj maloj zemlji nije imala nikakvih problema s reporterima, Beyonce i Jay Z ipak se time ne mogu pohvaliti.

"Tjelohranitelj bračnog para udario je kamermana, razbio mu objektiv i tri puta ga udario nogom."

Međutim taj incident nije im pokvario doživljaje koje su imali na Jadranu, posebice na otoku Hvaru. Upravo su tamo našli inspiraciju za ime za svoju prvu kći koja se zove Blue Ivy prema plavom bršljanu.

Osim juga Hrvatske, sve se češće na karti poznatih nalazi i Istra. Tartufi, vina, delicije, obala i zanimljiva arhitektura gradova samo su neki od razloga zbog kojih je Salma Hayek, nakon snimljenih scena s kolegama Samuelom l Jacksonom i Ryanom Reynoldsom, provela uskrsne praznike upravo tamo.

Cristiana Ronalda i njegovu djevojku Georginu tijekom odmora u Dubrovniku pratilo se filmski. Svaka je kamera pokušala doći do svoje snimke i ekskluzive na baš svakom koraku.
 
Kako sad stvari stoje, zvjezdana prognoza ljeta 2019 je isključivo i samo pretežno vedra.


Reci što misliš!