Zabava

#Ljubavjenaselu

Ivica Jurjević iz Tinja nada se pronaći vatrenu crnku s kojom bi proveo život

Ivica Jurjević iz Tinja ima 32 godine, lučki je radnik i poljoprivrednik, a ima 200 ovaca, krave i polje na kojem sije pšenicu i kukuruz, nada se pronaći temperamentnu i vatrenu crnku s kojom bi proveo život.

Kreće još jedna, nova sezona dokumentarne sapunice “Ljubav je na selu”, koja iz godine u godinu gledatelje u večernjim satima drži pred malim ekranima. Ove je godine u borbu za ljubav krenulo 11 odabranih farmera, a nakon njihovog predstavljanja čekaju se pisma kandidatkinja koje bi potencijalno mogle osvojiti njihovo srce.

Kandidat iz Zadarske županije Ivica Jurjević ima 32 godine, lučki je radnik i poljoprivrednik, a ima 200 ovaca, krave i polje na kojem sije pšenicu i kukuruz. Ivica svoj dan uglavnom provodi na svom imanju te brine o životinjama, a kada se želi odmoriti, ode s prijateljima na pivo, kavu ili, kako kaže, organiziraju druženja.

Za sebe kaže da je dobra osoba, uvijek veseo i pristojan, posebno prema ženama. Bio je u braku šest godina te nakon toga nije imao veze, ali se nada, otkriva, da će u emisiji “Ljubav je na selu” pronaći temperamentnu i vatrenu crnku s kojom bi proveo život.


Reci što misliš!

  Vezane vijesti