Zabava

rtl-ov izazov

Božo Sušec i Goran Šprem komentirat će izazove obitelji u showu 'Fittest Family'

Božo Sušec i Goran Šprem komentirat će izazove obitelji u showu 'Fittest Family'

Show „Fittest family“ u kojem se 14 hrvatskih i slovenskih obitelji natječe za titulu najjače i najspretnije uskoro kreće na RTL-u, a njihove izazove, prepreke, psihičke i fizičke uspone i padove gledateljima će donositi proslavljeni sportski komentator Božo Sušec i bivši hrvatski rukometni reprezentativac, a danas sportski komentator Goran Šprem

„Već sam radio s Goranom kao komentatorom, a prije toga sam prenosio i njegove utakmice. Kad komentatori rade u paru, najvažnije je da se nadopunjuju i da kliknu jer pojedinci mogu biti odlični komentatori kao individualci, ali u paru ne funkcioniraju. Mislim da to kod nas nije slučaj. Nemamo potrebu dokazivati tko je bolji, spretniji, pametniji i ljepši“, kroz smijeh će Sušec, dok njegov mlađi kolegaŠprem ipak s dozom poštovanja opisuje suradnju s jednim od najpoznatijih sportskih komentatora u Hrvatskoj.

„Božo je apsolutni autoritet, definitivno mu dođem samo kao pripomoć. Ipak je on odradio šesnaest Olimpijskih igara, a ja sam bio samo na dvjema“ kaže Šprem. Što se pak tiče izazova kroz koje prolaze obitelji, i Božo i Goran slažu se da je riječ o zadacima koje ni mnogi profesionalni sportaši ne bi prošli.

„Iz emisije u emisiju obitelji napreduju – kako fizički, tako i taktički. Bit će uistinu napeto i nepredvidivo, vjerujem da će gledatelji uživati jednako kao Goran i ja dok komentiramo“, kaže Sušec, a Šprem nadodaje:

„Uvijek sve izgleda puno jednostavnije na ekranu nego što je to u realnosti. Vjerujete da ja u jeku svoje najbolje fizičke spreme ne bih bio siguran da bih neke od izazova mogao riješiti“.

Što se pak tiče trenera koji će voditi obitelji kroz zadatke, obojica komentatora kažu kako su zadovoljni njihovim pristupom.

„Treneri se trude dodatno motivirati ekipe koji su ionako već natjecateljski nastrojene. Posebno sam oduševljen Nikom Fleiss koja se toliko dala u svoju ulogu da mi se čini da se u nekim izazovima više potrošila ona skačući i bodreći ih, nego same obitelji“, kaže Sušec.

Uz Niku Fleiss, treneri u showu „Fittest Family“ su Vlado Šola, Norbert Žmegač Kunić te slovenski akrobatski dvojac F&B, kojeg čine Filip Kržišnik i Blaž Slanič.

Kroz show će gledatelje voditi Doris Pinčić Rogoznica, a o kakvim to izazovima i napetostima pričaju Sušec i Šprem, gledatelji RTL-a otkrit će uskoro!


Reci što misliš!