Zabava

#zadarskadica

Doris Pinčić Rogoznica otkrila nam je što više voli - televiziju ili radio, kuhanje ili snimanje, more ili...

Obitelj je jaka onoliko koliko je jaka najslabija karika te obitelji. Pokazat će to i novi RTL-ov show „Fittest family“ u kojem sudjeluje 14 četveročlanih obitelji, a kojima je cilj biti što spretniji, snalažljivi i snažniji u izazovima koji su pred njima jer samo najbolja obitelj osvaja nagradu, koja je kao i u svakom sportu „čisto zlato“, te titulu „najfit“ obitelji, a kroz sve ih vodi naša Doris Pinčič Rogoznica

Kroz izazove, koji testiraju koliko su obitelji fizički i mentalno jake, svaku obitelj vodi njihov trener, koji im pomaže osmisliti strategiju kako što efikasnije proći zadane poligone.

Show „Fittest family“ vodit će Doris Pinčić Rogoznica, kojoj je to prvi TV projekt nakon rođenja drugog djeteta pa ne skriva koliko se raduje ponovno stati pred kamere.

„Veselim se novom projektu jer prije svega promovira obiteljsko druženje i zdrav način života. Meni su to važne stvari u životu, često i sama vježbam doma s obitelji. Vjerujem da će „Fittest family“ kod obitelji koje će biti dio showa još više probuditi duh zajedništva, a da će one obitelji koje će to gledati u programu RTL-a potaknuti da se i same aktiviraju“, najavljuje Doris.

A Doris, koja uz televizijski posao radi i na radiju, rado snima kulinarske uratke pod nazivom 'Kuhinja babe Eve' te uvijek pronalazi vremena da se i sama bavi nekom sportskom aktivnošću, u kratkom 'ILI/ILI?' videu otkrila nam je što više voli - televiziju ili radio, kuhanje ili snimanje, more ili... 

A Doris ne propustite ni na programu RTL-a u showu 'Fittest Family' od 21 sat!


Reci što misliš!