Zabava

prve fotografije

Princ Harry i Meghan Markle svijetu pokazali svog sina

Princ Harry i Meghan Markle svijetu pokazali svog sina
AP

Dva dana nakon rođenja, princ Harry i Meghan Markle javnosti su predstavili svog sina

Princ Harry i Meghan Markle svijetu su predstavili svog sina, prenosi RTL.

Obožavatelji su cijelu noć čekali na ulicama Windsora kako bi prvi vidjeli malenog princa uživo, a za ostatak svijeta tu su ove fotografije.

Meghan je rodila u ponedjeljak u 5:26 sati, a britanski mediji saznali su da je vojvotkinja dobila trudove prirodnim putem, iako su se mnogi pribojavali da će morati inducirati porod. 

2f279b844a7c1f045bb8dce6e55eb213.jpg?v=2Samo nekoliko sati prije nego što porod počeo, Meghan i Harry uživali su sa svojim prijateljima. 

"Pozvali su nekoliko prijatelja u svoj dom u Frogmore Cottage i družili se. Vojvotkinja je dobila trudove prirodno i prevezena je u bolnicu", otkrio je izvor za Mirror, a The Sun dodaje da vojvotkinja nije išla na carski rez.

Par je službenu vijest objavio na zajedničkom Instagramu, a Harry je kasnije izjavio da je rođenje njihova prvog djeteta bilo "najčarobnije iskustvo".

"To je bilo najljepše iskustvo koje sam ikad mogao zamisliti. Kako to čini bilo koja žena... To što one rade je više nego neshvatljivo. Jako sam ponosan na svoju suprugu", dodao je Harry.


Reci što misliš!