Zabava

rekla je da Nenadu Tatarinovu

Udala se Maja Šuput

Udala se Maja Šuput
Instagram

Maja Šuput danas se udala za Nenada Tatarinova. Pjevačica je sudbonosno "da" izrekla na luksuznom imanju Meneghetti u istarskim Balama, pred najbližim prijateljima i obitelji.

Majinu raskošnu vjenčanicu dizajnirao je njezin dugogodišnji stilist i prijatelj Marko Grubnić.

On je na Instagramu otkrio kako je pjevačica došla na ideju da upravo on napravi haljinu za veliki dan.

"Kada smo zajedno maštali o ovom danu, najprije smo zamišljali kako idemo u Paris po Dior vjencanicu ili mozda ipak Vera Wang, ja sam čak i napravio plan putovanja, a onda me ona nazvala jedno jutro i rekla mi- Razmisljala sam malo, ti si mi napravio sve najvažnije haljine u životu, sve haljine u karijeri si napravio ti, ja želim da kao omaž našem prijateljstvu i našoj suradnji napraviš i THE haljinu za najvažniji dan mog života...

Nastao je muk s moje strane, ali samo na nekoliko sekundi jer da... potekle su suze radosnice, osim sto sam u tom trenutku shvatio da se moja princeza zaista udaje shvatio sam i tu odgovornost,ali i zadovoljstvo da sam baš ja zadužen za THE haljinu. Unatoč nemogućem rasporedu proteklih mjeseci dao sam sve od sebe, da ta haljina bude zaista THE haljina za moju princezu... i evo je... 3,4 sad... krećemo...", napisao je Grubnić.

 

Reci što misliš!