Zabava

RTL Fittest Family

Križmani dominirali u svim izazovima, Hukmani se skoro posvađali, a obitelj Vrnoga Gregorio odlazi u eliminator

Tri obitelji odmjerile su snage u još težim i izazovnijim zadacima, a u svladavanju prepreka pomogli su im treneri sa svojim strategijama.

U drugom tjednu showa 'Fittest Family' natjecanje je nastavilo 11 obitelji koje su potom podijeljene u dvije grupe – po šest i po pet obitelji. Zatim se svaka grupa ponovno dijeli u dvije ekipe po tri obitelji,  koje istovremeno prolaze dva izazova koji testiraju njihovu snagu, brzinu, izdržljivost i timski rad.

Prvu skupinu koja je došla na red činila je obitelj Vrnoga Gregorio iz tima Nike Fleiss, Hukmani iz ekipe Vlade Šole te obitelj Križman, koju trenira slovenski akrobatski dvojac F&B, a izazov pred kojim su se obitelji našle bilo je veslanje u gumenim čamcima, potom penjanje na uže kako bi dohvatili zastavicu.

U tom se zadatku prethodno dobro postavljena strategija pokazala kao vrlo važan faktor u svladavanju izazova, a Križmani su bili prvi koji su uspješno odradili zadatak i tako zaradili 3 boda. Zatim su uslijedili Hukmani s osvojena 2 boda i potom Vrnoge s 1 bodom.

Nakon završenog izazova Franjo Hukman bio je vrlo nezadovoljan s rezultatom svoje obitelji, a za to je najviše krivio svoju mamu, koja, po njegovoj procjeni, nije dovoljno doprinijela u veslanju, a obiteljsku svađu smirio je njihov trener.

„Moraš biti nabrijan, ali trebaš znati iskontrolirati emocije. Vidio sam da je bilo neuspjeha nakon što nisu bili prvi pa su se malo porječkali, ali moraju naučiti da su porazi dio natjecanja i da te guraju naprijed. Nitko me nije razočarao, svi su bili borbeni do kraja“, izjavio je Vlado Šola.

„Start je za psihu jako bitan, Vrnoge su malo potonuli nakon prvog izazova, ali idemo dalje, imamo unutarnji entuzijazam i koncentrirani smo za dalje“, izjavila je optimistično Nika, koja je vjerovala u snagu svoje ekipe.

Na red je došao i drugi izazov „Čvrsta ruka“ u kojem se mjerila izdržljivost. Na kranu 5 metara iznad mora, obitelji su se trebale čvrsto držati za šipku, a zbrajalo se individualno vrijeme svakog člana te je svaka sekunda puno značila.

Hukmani su ostvarili rezultat od 8:53 minute, a tome je najviše doprinijela mama Bernarda, koja je „visjela“ 3:06 minute. Unatoč njihovom odličnom rezultatu, Križmani su bili bolji s rezultatom od 9:59 minuta. Obitelj Vrnoga Gregorio na kranu je izdržala ukupno 6:26 minuta, što je bio najslabiji rezultat izazova.

Kada su se zbrojili bodovi prvog i drugog izazova, Križmani su se našli na prvom mjestu, Hukmani na drugom, a Vrnoge na trećem te su se tako našli pred eliminatorom.

S kojom će se obitelji Vrnoge boriti za opstanak u natjecanju, ne propustite pogledati u novoj epizodi showa 'Fittest Family' u 21 sat na RTL-u!


Reci što misliš!