Zabava

adio školo!

Proslavite kraj školske godine u Fun Parku Biograd

Proslavite kraj školske godine u Fun Parku Biograd

Vrijeme je za napuštanje školskih klupa i dobar uron u zabavu! Dolaskom dužih i toplijih dana vikende je najbolje obojiti smijehom i dobrim provodom na zraku. Idealna destinacija u kojoj možete spojiti more, sunce i dobru zabavu je svakako naš najveći zabavni park - Fun Park Biograd!

Vikende u periodu od 31.05.2019 do 16.06.2019 reći će lagano školi „pa-pa“ i otvoriti svoja raskošna vrata zabave i igara u kojima će svi moći osloboditi svoj natjecateljski duh i dobro se provesti. Ne pozdravlja se samo škola i vrtić, pozdravljaju se i svi oni umorni od posla i obaveza i pozivaju da se malo vrate u dječju bezbrižnost. Dovoljno je da povedete pravu ekipu i dobar provod vam je zagarantiran!

Uz adrenalinske vožnje koje su mnoge dobro zarolale pri samom otvorenju sezone tu su još neke zanimljive atrakcije koje će vas odvesti u svijet mašte i neke čak do svemirskog dijela Fun Parka Biograd. Za taj put dovoljan će biti Simulator! Ako mislite da je ovo jedan sasvim običan auto, grdno se varate. Simulator se spustio u svemirski dio Fun parka Biograd iz daleke galaksije gdje auti lete, okreću se i vrte se oko svoje osi.

I oni najmanji u Fun Parku Biograd mogu se provozati u Mine train coasteru! Veseli žuti vlakić je osmišljen kao manja verzija rollercoastera koja uveseljava najmanje posjetitelje. Međutim, nemojte se zavarati jer na ovu spravu mnogi odrasli posjetitelji ne žele sjesti kada vide kako Mine Train Coaster ulazi u zavoje, penje se i spušta velikom brzinom.

Za sve avanturiste željne zabave u stilu Indiana Jonesa preporučujemo vožnju starinskim autićima kroz životinjsko carstvo u kojem se mogu vidjeti neke od najčudnijih biljaka i životinja koje žive ili su živjele na našoj planeti. Nemojte ostati iznenađeni ako vas iza kojeg stabla iznenadi T-Rex sa svojom gromoglasnom rikom. Držite čvrsto volan i samo jurite životinjskim carstvom Fun Parka Biograd.

Ili možda Wild West avantura na Eureci - najčudnijem prijevoznom sredstvu na Divljem Zapadu? Prepustite se doživljaju i pokažite koliko visoko možete letjeti.

Igre i vožnje s ekipom su svakako najzabavnije. Stoga cijelo društvo može uživati u vožnji na Bumper Carsima - udarajte se, utrkujte i vozite najzabavnijim autićima ili se okušajte u igrama u najopremljenijoj dvorani Games Hall! Ovdje svatko iz ekipe može naći nešto za sebe: najmodernije igrice s video konzolama za profesionalne igrače gdje se održavaju redoviti natjecateljski turniri, ali i klasične igre poput stolnog tenisa, stolnog nogometa i košarke za obitelji. 

Virtualni 3D svijet svakako možete zamijeniti 7D  posebnom virtualnom vožnjom u XD Dark Ride-u, jedinim 7D kinom na ovim prostorima. Krenite na  jedinstveno virtualno iskustvo - na morsko, kopneno i svemirsko putovanje na kojem ćete moći po prvi puta doći licem u lice s različitim nemanima, duhovima i svemircima!

Poseban hit su i pomorske bitke gdje će svaka ekipa imati priliku obraniti svoj brod. Uz obilje ludih vožnji i natjecanja sve posjetitelje čeka i velika potraga za FUN PARK BIOGRAD GUSARSKIM BLAGOM. Oslobodite svoj avanturistički duh, krenite u potragu za blagom  i nagradite se kao pravi pirat!

A za vaš rođendanski party idealan provod naći ćete, a gdje drugdje nego u centru zabave?! Jer pravi slavljenik priuštit će svojoj ekipi nezaboravan provod na ludim vožnjama i u centru najboljih igara i još počastiti tortom!

Zabava za sve generacije čeka sve one koji su svoj vikend odlučili začiniti smijehom morem i suncem i napuniti baterije. Jer sa smijehom i dobrim provodom, kako kažu, u Fun Park Biogradu si uvijek na dobitku.


Reci što misliš!