Zabava

hr top40

Severina s albumom 'Halo' ponovno na vrhu liste prodaje

Severina s albumom 'Halo' ponovno na vrhu liste prodaje
Goran Perešin

Ove veljače izašao je Severinin novi album sa 17 novih pjesama nastalih u protekle tri godine. Severina je u 2019. godini već nekoliko puta zasjela na tron najprodavanijih izvođača s albumom Halo u izdanju Dallas Recordsa, a s obzirom na iznimnu posjećenost događaja na kojima je predstavila svoje novo izdanje, moguće je potvrditi da se radi o jednom od najiščekivanijih albuma u regiji.

Još jednom, ovaj je album stigao na prvo mjesto najprodavanijih izdanja prema tjednom praćenju prodaje diljem zemlje.

Na albumu se nalaze poznati singlovi koji broje milijunske preglede na Youtube-u poput Halo, Otrove, Imaš pravo, M.A.G.I.J.A., Unaprijed gotovo i ostalih, a zabilježen je i veći dio dosad neobjavljenih pjesama. Autori ovih hitova su Jala Brat, Goran Ratković Rale, Marina Tucaković, Buba Corelli, Dušan Bačić, Bojan Dragojević, Tonči i Vjekoslava Huljić te drugi cijenjeni autori čiji su uradci osigurali Severini iznimnu popularnost najnovijeg albuma Halo.

Drugu poziciju na listi zauzima Marko Perković Thompson s albumom Original Album Collection u izdanju Croatia Recordsa, a slijedi ga na broju 3 Prljavo kazalište i njihovo izdanje XL World Tour Finale, Stadion Zagreb, koji također potpisuje Croatia Records.

Na stranoj listi prodaje, u drugome tjednu boravka na listi, grupa Rolling Stonesi su se popeli na prvo mjesto s albumom Honk: The Very Best Of. Prodaju ovog izdanja u Hrvatskoj zastupa diskografska kuća Universal Music Hrvatska. Popularne Stonese na drugome mjestu slijedi dvojac 2Cellos s albumom Let There Be Cello, dok se na trećemu mjestu nalazi Ed Sheeran i njegovo izdanje Divide (Ltd).

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.


Reci što misliš!