Zabava

RTL Fittest Family

Suze će teći u potocima: “Oprostite što sam vas razočarala, trudila sam se, ali nisam uspjela”

Suze će teći u potocima: “Oprostite što sam vas razočarala, trudila sam se, ali nisam uspjela”

U današnjoj epizodi showa ‘Fittest Family’ jedna će obitelj odustati zbog, za njih, preteškog zadatka, druga će pretrpjeti teške ozljede, a treća ispasti u eliminatoru.

Pet obitelji nastavlja show i nalazi se pred najtežim izazovom u ovom dijelu natjecanja, ispred “Utrke preko polja”. I dok će nekima izazov biti pravi mačji kašalj te će ga obaviti u rekordnom vremenu, drugima će to biti preveliki zalogaj.

“Oprostite mi što sam vas razočarala, trudila sam se, ali nisam uspjela”, kazala je u suzama jedna natjecateljica, koja nije mogla prijeći zid visok 3 metra te je tako ugrozila ostanak svoje obitelji u showu ‘Fittest Family’.

Zbog prevelike želje za rješavanjem zadatka i stjecanjem najboljeg vremena kako bi se izbjegao eliminator, jedan kandidat će se preforsirati pa će na setu intervenirati i Hitna pomoć.

Uslijed svega, dvije će se obitelji s najslabijim rezultatom boriti u eliminatoru za ostanak u showu, a tko će na kraju plakati zbog odlaska, ne propustite pogledati večeras u 21 sat na RTL-u!


Reci što misliš!