Zabava

kvartart2019.

U Zadru večeras nastupaju velikani hip-hop scene!

U Zadru večeras nastupaju velikani hip-hop scene!

Večeras u 22 sata svi u skatepark Menzu! Vrijeme je za Blackout Hip-Hop takeover.

Legendarni newyorkški rapper Masta Ace - u svoju europsku turneju koja uključuje velike centre poput Pariza, Barcelone, Budimpešte i Beča, uvrstio je i Zadar!

Jedan od najomiljenijih underground MC-ja, velika inspiracija Eminemu, na KvART '19 će održati radionicu iz MC-inga, pričati o svojoj 30-godišnjoj karijeri i dugovječnosti u glazbenoj industriji, i pridružiti se partyju!

Koolade, najtiražniji domaći hip-hop producent i multi-instrumentalist, dolazi u Zadar održati radionicu hip-hop produkcije. Surađivao je sa svim eminentnim domaćim rap izvođačima, kao što su Edo Maajka, Frenkie, Bolesna Braća, ali i svjetskim zvijezdama - Wu Tang Clan, Bow Wow & Omarion, Xzibit, Too Short.

"DJ Phat Phillie" ključno je ime domaće hip-hop scene – organizator kultnih večeri "Tha Git Down" i "Blackout Hip Hop" te ljetnog festivala Fresh Island na plaži Zrće na otoku Pagu. U Zadru će govoriti o hip-hop aktivizmu, inspiraciji i načinu života. Donedavno je, a ukupno 23 godine, na Radiju 101 i Radiju Student vodio Blackout, vodeću hrvatsku radijsku hip-hop emisiju. DJ-irao je po cijeloj Hrvatskoj i Europi, te SAD-u i u svojoj organizaciji u Hrvatsku doveo brojne svjetske zvijezde (Busta Rhymes, Naughty By Nature, The Brand New Heavies, De La Soul, DJ Jazzy Jeff...). Uređuje i vodi blackouthiphop.com, nedavno uvršten u top 100 Rap web stranica na svijetu.

Njima će se pridružiti i:

Rusi Yosifov, Bugarin sa zagrebačkom adresom, edukator je s velikim i dugogodišnjim iskustvom u svim područjima urbane i hip-hop kulture kao što su vođenje plesnih satova i radionica, koreografiranje, izvedbe, grupni rad, organizacija događaja.

Rushin, odnosno Filip Rušin, 24-godišnji Slovak koji u Zadru živi već pet godina, vlasnik je titule prvaka Slovačke u beatboxu. U Zadar je došao zbog studija, član je sveučilišne a capella grupe A.K.A Crescendo, benda "No Ordinary", surađuje i s Matijom Cvekom, a u Zadru je pokrenuo i prvu školu beatboxa.

Večeras u 22 sata svi u skatepark Menzu!


Reci što misliš!