Zabava

singl "noć punog miseca"

Klapa Puntamika privodi kraju svoj drugi studijski album

Klapa Puntamika privodi kraju svoj drugi studijski album

"Noć punog miseca" novi je singl kojim se jedna od najpopularnijih i najslušanijih hrvatskih klapa, Puntamika iz Zadra, predstavila publici na 11. CMC festivalu u Vodicama.

S velikim zadovoljstvom zadarski tići doplovili su u "maloj barci sudbine" do svoje vjerne publike novim, veselim, ljetnim glazbenim brojem.

Klapa Puntamika i ovaj put plijeni pozornost originalnom pjesmom i izvrsnom vokalnom izvedbom, a veselim ritmom uvodi nas u ljubavnu priču u kojoj je brilijrala zadarska ljepotica Marina Mršić. Video spot snimljen je uz pomoć Općine Posedarje na prekrasnim lokacijama podvelebitskog kraja sjeverne Dalmacije, na obalama Novigradskog mora.

Glazbu je napisao voditelj Klape Puntamika Denis Maričić Dendo koji s Markom Dunatovom potpisuje i stihove, dok je aranžman djelo Saše Gajića. Pjesma je snimljena u zadarskom studiju Music 4 life profesora Tomislava Pehara koji potpisuje i vokalni aranžman.

Video su snimili Eugen i Toni Kogoj iz Studija G. 

Ovom pjesmom Klapa Puntamika privodi kraju svoj drugi studijski album, a nakon bogate koncertne sezone tijekom koje će posjetiti mjesta od dubrovačkog kraja do Slavonije, ponovno se vraćaju u studio.


Reci što misliš!