Zabava

kvartovske priče

"Hip hop hooray" u Menzi

Na susretu u Menzi bilo je riječi o hip-hop aktivizmu, inspiraciji i načinu života. Masta Ace poručio je mladima: Vjerujte u sebe, ali uvijek imajte spreman ''plan B''!

Legendarni newyorkški rapper Masta Ace, jedan od najomiljenijih underground MC-ja, velika inspiracija Eminemu, stigao je u KvART! U društvu DJ Phat Philliea i producenta Kooladea, u Menzi se družio s mladim zaljubljenicima u hip hop, a pridružio im se i zadarski beatboxer Filip Rušin.

Uz radionicu iz MC-inga pod nazivom Hip Hop Hooray Masta Ace je govorio o svojoj 30-godišnjoj karijeri i dugovječnosti u glazbenoj industriji, kao i Koolade, najtiražniji domaći hip-hop producent i multi-instrumentalist.

"DJ Phat Phillie" ključno je ime domaće hip-hop scene – organizator kultnih večeri "Tha Git Down" i "Blackout Hip Hop" te ljetnog festivala Fresh Island na plaži Zrće na otoku Pagu.

Na susretu u Menzi bilo je riječi o hip-hop aktivizmu, inspiraciji i načinu života.

Najzanimljiviji je bio zadatak koji su pred mlade stavili naši hip hop majstori. Donijeli su svoje bitove, a potom je trebalo osmisliti singl. Rezultate ćemo vidjeti i čuti na pozornici večeras u Kvartu!

Reci što misliš!