Zabava

ponedjeljak, 24. lipnja

Bure centar slavi 8. rođendan: Sutra besplatan koncert Tomislava Bralića i klapa Intrade

Bure centar slavi 8. rođendan: Sutra besplatan koncert Tomislava Bralića i klapa Intrade
Bure centar

Bure Centar slavi osmu godišnjicu od svog otvorenja. Rođendanski tjedan počinje u ponedjeljak, 24. lipnja, tradicionalnim besplatnim koncertom Klape Intrade i Tomislava Bralića, nastavlja se u utorak PIKasovom roštiljadom i traje sve do subote kada završava finalom malonogometnog turnira Bure Centra i Intersporta.

Bure Centar je otvoren 2011. godine, bio je to prvi trgovački, poslovni i stambeni kompleks takve prirode u Zadarskoj županiji.

Trenutno broji 35 zakupaca od kojih je najviše trgovina, a ostatak čine uredi, ugostiteljski objekti te uslužne djelatnosti. Konzum, Muller, Pepco, Kik, Intersport, Mana, Benetton, Denis, Sport&Moda samo su neke od poznatih trgovina koje možete pronaći u Bure Centru.

Slavlje koje traje cijeli tjedan

U srijedu, 26. lipnja, Bure Centar je udružio snage s Fun Parkom Biograd i organizira Piknik na vanjskom igralištu Bure Centra. Najmlađe očekuju tradicionalne zabavne igre, a najbolji osvaja karte za Fun Park Biograd.

U četvrtak, 27. lipnja, kazalište lutaka Produkcija Z iz Splita na vanjskom igralištu Bure Centra pod zvijezdama izvest će predstavu „Keko Eko“. Predstava počinje u 19:00 sati, a ulaz je besplatan.

U petak, 28. lipnja, rođendan će proslaviti i Mali Bure, maskota Bure Centra, i to u ZAZU igraonici na dobro provjeren ZAZU način koji garantira odličnu zabavu.

U petak počinju kvalifikacijske utakmice Malonogometnog turnira Bure Centra i Intersporta za dječake koje se igraju u dvije kategorije – godišta 2008. i 2009. te 2010. i 2011. Prijave traju do 27. lipnja, a moguće su u fitness studiju Balboa u Biogradu na Moru.


Reci što misliš!